Επιστροφή στο… σπίτι

Ο Κολοσσός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σάββα Ματσαμά, ο οποίος αποτελεί γέννημα θρέμμα του συλλόγου καθώς ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ στις ακαδημίες της ροδίτικης ομάδας. Ο 24χρονος παίκτης τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ' και της Β' Εθνικής και πλέον είναι αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στα… σαλόνια της Α1.
Η σχετική ανακοίνωση:

"Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Σάββα Ματσαμά, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα, που ξεκίνησε το μπάσκετ. Ο Σάββας Ματσαμάς είναι 24 ετών (γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1988),

έχει ύψος 1.90, παίζει στις θέσεις "1" και "2" και αποτελεί "γέννημα - θρέμμα" του συλλόγου μας, αφού ξεκίνησε να παίζει στις ακαδημίες.

Τη σεζόν 2006-07 μετακόμισε στην Αθήνα και για τρία χρόνια έπαιξε στον Παπάγου, με τον οποίο αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική. Τη χρονιά 2009-10 πήρε μεταγραφή για τον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, με τον οποίο έπαιξε στον 1ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Α.Σ.Ε. Δούκα, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Σάββας Ματσαμάς μίλησε για τη μεταγραφή του, στην Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός: "Είναι τιμή για μένα να παίξω ξανά στην ομάδα που ξεκίνησα το μπάσκετ. Ξέρω πολύ καλά ότι ο ανταγωνισμός σ’ αυτό το επίπεδο είναι μεγάλος και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα αγωνιστώ με αθλητές που θαύμαζα από μικρός και θέλω να πάρω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα απ’ αυτούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα