Επίσημα στην Φενέρμπαχτσε ο Μπένετ (pic+vids)

Μία μεταγραφή έκπληξη ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς καθώς επισημοποίησε την συμφωνία της με τον Άντονι Μπένετ ο οποίος ήταν το νούμερο 1 του draft του 2013, όπου να θυμίσουμε συμμετείχε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Πρωταθλητές Τουρκίας δεν τα πηγαίνουν καλά φέτος και έχουν κάνει πολλές ήττες και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να κάνει μία προσθήκη στους ψηλούς ώστε να ενισχυθεί για την συνέχεια της σεζόν στις εγχώριες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Μπένετ έχει αμφιλεγόμενη πορεία μέχρι στιγμής στην καριέρα του, καθώς θεωρείται από τα χειρότερα νούμερο

1 στην ιστορία των draft του ΝΒΑ, αφού δεν έχει δείξει τίποτα σπουδαίο σε αυτά τα λίγα χρόνια καριέρας. Έχει ήδη αλλάξει 4 ομάδες (Καβαλίερς, Μινεσότα, Τορόντο και Νετς) και σε καμία δεν κατάφερε να στεργιώσει και να κάνει την διαφορά.

Όλοι περίμεναν να εξελιχθεί σε ένα αθλητικό και πολύ ποιοτικό σμολ και πάουερ φόργουορντ, όμως η εξέλιξη του δεν ήρθε μέχρι στιγμής. Τα παραπανίσια κιλά που πήρε κατά την διάρκεια αυτών των ετών και το χαλαρό του στυλ τον έχουν στιγματίσει στο ΝΒΑ, με τις κριτικές να είναι πολύ αρνητικές για εκείνον και ιδιαίτερα σκληρές. Πλέον στην Ευρώπη καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά στο υψηλό επίπεδο και να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ώστε να προσπαθήσει να καθιερωθεί.

FENERBAHÇE'YE HOŞGELDİN @AnthonyBennett! pic.twitter.com/lFUiW7PfTF

— Fenerbahçe Basketbol (@FBBasketbol) 13 Ιανουαρίου 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα