Ενθουσιασμένοι Ντι Τζέι Κούπερ και Ντι Τζέι Κούπερ έφτασε γύρω στις 23:00 το βράδυ στην Αθήνα, ενώ σήμερα το μεσημέρι (13:00) φτάνει και ο Ρεϊμάρ Μόργκαν!

Όπως σας αναφέραμε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ (11/5) ο Ντι Τζέι Κούπερ έφτασε γύρω στις 23:00 το βράδυ στην Αθήνα, ενώ σήμερα το μεσημέρι (13:00) φτάνει και ο Ρεϊμάρ Μόργκαν. Και οι δυο τους μιλώντας στην εφημερίδα «Η Πράσινη» τόνισαν ότι είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Μόργκαντ στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι είναι...«απίστευτο» που τον διάλεξαν οι «πράσινοι».

Ντι Τζέι Κούπερ:«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που με διάλεξε ο

Παναθηναϊκός. Θα προσπαθήσω να παίξω το καλύτερο μπάσκετ που μπορώ και παράλληλα να μάθω δίπλα σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης. Ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος πασέρ που έχω δει, κάνει τα πάντα και τα κάνει τέλεια. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο. Κίνητρο είναι και μόνο που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα πάρω το ρόλο μου στην ομάδα και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής».

Ρεϊμάρ Μόργκαν: «Είναι απίστευτο. Αποτελεί ευλογία να παίζεις σε μια ομάδα που έχει κατακτήσει τόσους τίτλους και έξι ευρωπαϊκά τρόπαια, ενώ έχει ένα τόσο ένθερμο κοινό. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ. Εύχομαι να έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και να πετύχουμε το στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε επίσης στην «Πράσινη» ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα