Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Τόμπσον (vid's)

Με άκρα μυστικότητα κινείται ο Παναθηναϊκός αναφορικά με την περαιτέρω ενίσχυση του καθώς ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δείχνει να αναζητάει τον φόργουορντ που θα μπορέσει να καλύψει με επιτυχία το αγωνιστικό σκέλος της νέας ομάδας που δημιουργεί.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε πριν από λίγο η περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ, Ντιζόν Τόμπσον (2,03) ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίζεται στην Ρωσία

με την φανέλα της Νίζνι. Ο απόφοιτος του UCLA την περσινή σεζόν είχε 11,8 πόντους, 6,8 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ, και σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο Ντέιβιν Πικ, δείχνει να αρέσει στον Μαυροβούνιο προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Τόμπσον είχε επιλεγεί στο Νο54 του ντράφτ από τους Νικς το 2005, ενώ έχει αγωνιστεί στο NBA με τους Σανς και τους Χοκς, αλλά από την περίοδο 2007 αγωνίζεται ανελλιπώς στην Ευρώπη έχοντας περάσει από τις Άλμπα Βερολίνου, Αζόβμας, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και Βιλερμπάν.

Ο Τόμπσον την περσινή σεζόν βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα του Eurocup, ενώ το 2010 βρέθηκε στην δεύρερη πεντάδα. Στην καριέρα του ο 31χρονος φόργουορντ έχει υποφέρει από ένα σοβαρό τραυματισμό το 2006 όταν τραυματίστηκε στο δεξί του γόνατο, με αποτέλεσμα να τον αφήσουν ελεύθερο οι Σανς.

Keywords
Τυχαία Θέματα