Ένας Διαμαντίδης... για πάντα! (vid)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δε βρίσκεται πλέον στην ενεργό δράση, αλλά το όνομά του θα μείνει «χαραγμένο» για πάντα, μεταξύ των κορυφαίων του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο εμβληματικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, συνεχίζει να γνωρίζει την αποθέωση λίγο καιρό μετά την «αυλαία» που έπεσε για την καριέρα του και τα αφιερώματα για λογαριασμό του δε σταματούν, δείχνοντας τη σημασία της προσφοράς

του, τόσο στους «πράσινους» όσο και στο άθλημα.

Η Ευρωλίγκα, λοιπόν, με τη δική της σειρά, δημιούργησε το δικό της ντοκιμαντέρ, πάνω στη ζωή, την καριέρα και την καθημερινότητα επί παρκέ του Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτή βέβαια, θα του λείψει, όπως ο ίδιος τονίζει ως πρωταγωνιστής της μικρής ταινίας, με ουκ ολίγα σημαίνοντα πρόσωπα να μιλούν για τον παίκτη και τον άνθρωπο που γνώρισαν, όπως ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο Αντώνης Φώτσης και ο Τζέιμς Γκιστ.

Όλα αυτά, ξεκινώντας από μερικές σκηνές καθημερινότητας στους δρόμους της Αθήνας, καταδεικνύοντας εξαρχής την απλότητα του παιδιού που αναδείχθηκε αρχικά με την φανέλα του Ηρακλή, για να κατακτήσει ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο με το «τριφύλλι» στο στήθος. Τα λόγια κάπου εδώ τελειώνουν, σειρά έχει η κατάθεση ψυχής του κυρίου με το νούμερο «13», το οποίο θα αποσυρθεί με δόξα και τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα