Εισιτήρια… 1εκατ.δολ. για Χιτ-Λέικερς!!!

Οι ΛεΜπρον Τζέιμς και Κόμπι Μπράιαντ αξίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στο «χρηματιστήριο» του μπάσκετμπολ και στις εταιρείες που τους σπονσοράρουν. Αλλά πόσο μπορεί να κοστίζει ένα (καλής θέσης) εισιτήριο για να παρακολουθήσει κάποιος έναν αγώνα ανάμεσα στους δύο σούπερ-σταρ του ΝΒΑ; Η απάντηση βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα των πρωταθλητών Χιτ, οι οποίοι έχουν κοστολογήσει ένα «μαγικό χαρτάκι» για τον αγώνα Μαϊάμι-Λ.Α. Λέικερς, στην πρώτη σειρά της «AmericanAirlinesArena» στις 23 Ιανουαρίου 2014, με το ποσό του… 1εκατ.δολ.!!!

Για την ακρίβεια, το νούμερο είναι ακόμη μεγαλύτερο, αφού σύμφωνα με το σάιτ των Χιτ, το ποσό ανέρχεται στα 1.100.002,49δολ. , ενώ το φθηνότερο εισιτήριο για την ίδια αναμέτρηση κοστίζει 131,20δολ.!

Η ιστοσελίδα «BleacherReport», σχολιάζοντας το θέμα, διενέργησε μία ψηφοφορία μεταξύ των επισκεπτών της, ρωτώντας «αν ήσασταν δισεκατομμυριούχος, θα ξοδεύετε ένα εκατ.δολ. για έναν αγώνα;». Με τρεις πιθανές απαντήσεις… Το 47,6% αποκρίθηκε ότι «όχι, είναι τελείως γελοίο!», το 21,8% απάντησε «φυσικά, είναι απλώς χρήματα» και το 30,6% τόνισε πως θα ξόδευε το ποσό «μόνο για να παρακολουθήσω τους Monstars εναντίον των LooneyTunes» (σ.σ.: από την ταινία «SpaceJam», με τον Μάικλ Τζόρνταν εναντίον εξωγήινων’)!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα