Δύσκολο βράδυ για Λέικερς, Χιτ (vid)

Ο Τζέιμς Χάρντεν βρέθηκε σε… διαστημική βραδιά και υποχρέωσε τους Λέικερς σε μια ακόμα ήττα τη φετινή σεζόν, την ώρα που το Μαϊάμι αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Ιντιάνα από την οποία και έχασε τελικά.

Τα αποτελέσματα:
Μαϊάμι - Ιντιάνα 77-87
Μπρούκλιν - Φιλαντέλφεια 109-89
Λέικερς - Χιούστον 112-125
Φοίνιξ - Μιλγουόκι 99-108
Ατλάντα - Μινεσότα 103-108

Στο Χιούστον, οι Ρόκετς επικράτησαν με 125-112 των Λέικερς με τον Τζέιμς Χάρντεν να σημειώνει 31 πόντους, να μαζεύει 6 ριμπάουντ και να μοιράζει 9 ασίστ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση

απέναντι στην ομάδα του Λος Άντζελες που αγωνίστηκε χωρίς τους Γκασόλ και Χάουαρντ.

Το Χιούστον απέκτησε διαφορά στο σκορ από τα πρώτα λεπτά, οι Λέικερς όμως κατάφεραν να μειώσουν, αλλά ένα… ξέσπασμα των γηπεδούχων στο τρίτο 12λεπτο ήταν αρκετό για να τους δώσει και πάλι το πάνω χέρι στο σκορ το οποίο και διατήρησαν ως το φινάλε. Ο Χάρντεν όμως, δεν ήταν μόνος του, καθώς είχε σημαντική βοήθεια από τον Τσάντλερ Πάρσον που σημείωσε 20 πόντους και μάζεψε 5 ριμπάουντ, αλλά και τους Κάρλος Ντελφίνο, Τζέρεμι Λιν που πρόσθεσαν από 19 πόντους.

Στην αντίπερα όχθη, ο Metta World Peace έκανε ρεκόρ σεζόν πετυχαίνοντας 24 πόντους, όντας ο πρώτος σκόρερ των Λέικερς, ενώ ο Κόμπε Μπράιαντ ακολούθησε με 20. Ο Στιβ Νας πρόσθεσε 16 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ ξεπερνώντας τις 10.000 στην καριέρα του κατακτώντας μια θέση δίπλα στους Τζον Στόκτον, Τζέισον Κιντ, Μαρκ Τζάκσον και Μάτζικ Τζόνσον.

"Είναι δύσκολο να χαρώ αυτή τη στιγμή. Δεν σημαίνει ότι το αρνούμαι ή ότι δεν εκτιμώ τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζομαι αυτή τη θέση, αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που βρίσκεται στο μυαλό μου είναι να βρούμε τον τρόπο να κερδίζουμε τα ματς" είπε ο Νας μετά την ήττα από το Χιούστον.

Ο Τζορτζ κέρδισε τον ΛεΜπρον

Ο Πολ Τζορτζ είδε ως μεγάλη ευκαιρία να σταματήσει τον ΛεΜπρον Τζέιμς και αυτό το κίνητρο του βγήκε σε καλό. Ο παίκτης της Ιντιάνα σημείωσε 29 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ οδηγώντας τους Πέισερς στη νίκη επί του Μαϊάμι με 87-77.

"Ήταν μια ευκαιρία για μένα να δω τις δυνατότητές μου, απέναντι σε έναν από τους καλύτερους του πρωταθλήματος. Ήταν μια πρόκληση για μένα να μαρκάρω των ΛεΜπρον" είπε ο Τζορτζ μετά το ματς, που είδε τον Τζέιμς να σημειώνει 22 πόντους (μάζεψε και 10 ριμπάουντ) και τον Ουέιντ να "στέφεται" πρώτος σκόρερ των Χιτ με 30 πόντους.

Για την Ιντιάνα που κατέκτησε την 11η νίκη της στα τελευταία 14 ματς, καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ντέιβιντ Ουέστ (14 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και ο Λανς Στέφενσον (13 πόντοι).

Keywords
Τυχαία Θέματα