Δύσκολο του Σίνγκλετον...

Ο Παναθηναϊκός, είχε μπει πριν μία εβδομάδα, πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση της μεταγραφής του Κρις Σίνγκλετον, όντας αποφασισμένος να κερδίσει κάθε αντίπαλο, προερχόμενο από... οποιαδήποτε Ήπειρο. Είναι αλήθεια, επίσης, ότι ο Αμερικανός σέντερ είχε αρχίσει να αρέσκεται στην προοπτική της μετακόμισης της Αθήνας, αλλά τις τελευταίες ώρες δε μοιάζει να ισχύουν τα ίδια δεδομένα.

Με τον χρόνο να κυλά, οι «πράσινοι»

ζημιώνονται, αφού το γεγονός αυτό δεν είναι υπέρ τους. Ο Σίνγκλετον ακούει από ουκ ολίγες μεριές, άκρως ελκυστικές προτάσεις, στις οποίες το «τριφύλλι» δύσκολα μπορεί να φανεί ανταγωνιστικό. Το οικονομικό κομμάτι, επομένως, αποτελεί «τροχοπέδη» για την απόσπαση της υπογραφής του εν λόγω παίκτη, ο οποίος είδε την «χρηματιστηριακή» αξία του να ανεβαίνει κατακόρυφα, με την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στο Κράσνονταρ, φορώντας την φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Την ίδια ώρα, ο Σίνγκλετον έχει τονίσει πως προτεραιότητά του είναι να βρει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ και δείχνει έτοιμος να εξαντλήσει τα περιθώρια να διαβεί εκ νέου τον Ατλαντικό, ώστε να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 2014, όταν και είχε ολοκληρωθεί η τριετής του θητεία στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Ο 27χρονος παίκτη «κυνηγά» όσες πιθανότητες διαθέτει γι' αυτό το ενδεχόμενο και, ως εκ τούτου, η υπόθεση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό είναι λογικό να καθυστερεί, αν προσθέσει κανείς και τα προαναφερθέντα προβλήματα στο οικονομικό κομμάτι.

Στο «στρατόπεδο» των Κυπελλούχων Ελλάδος, έχουν ήδη αρχίσει άλλωστε να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις για τη θέση «5», με δεδομένο ότι το θέμα του Σίνγκλετον έχει δυσκολέψει σε σημαντικό βαθμό, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχει «ναυαγήσει», ενώ πιθανότητα διεκδίκησης του Στεφάν Λάσμε δεν μπορεί να υπάρξει, με δεδομένο ότι ο Γκαμπονέζος έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα