Δωρεάν εισιτήριο σε μαθητές και φοιτητές ο Κόροιβος

Στον Κόροιβο θα υποδεχθούν το Σάββατο (09/04, 17.00) στο κλειστό του Δήμου Ήλιδας το Λαύριο και «καίγονται» για τη νίκη, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία. Έτσι λοιπόν η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου έχει μεγάλη ανάγκη τον κόσμο δίπλα της και, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία, ενώ όπως ανακοινώθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ η είσοδος για τους μαθητές και τους φοιτητές θα είναι δωρεάν.

Η ανακοίνωση:

«Η ώρα της Έδρας! Τον τελευταίο αγώνα μιας περιπετειώδους χρονιάς με πολλές εκπλήξεις και αγωνίες θα τον κερδίσει ο 6ος παίκτης, για να παραμείνει ο Κόροιβος στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ! Ήρθε η στιγμή που ο φίλαθλος κόσμος της Ηλείας θα αποδείξει ότι θέλει την αγαπημένη του ομάδα ψηλά. Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας από τα γραφεία της ΚΑΕ, Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος. Τηλ. 2622028528. Επίσης, ηλεκτρονικά από το www.viva.gr.

Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει ότι προσφέρει σε όλους τους μαθητές και φοιτητές δωρεάν εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα, με επίδειξη της μαθητικής η φοιτητικής ταυτότητας και το ΑΜΚΑ. Τα γραφεία της ομάδας θα είναι ανοιχτά από καθημερινά 09.00 με 15.00 και Πέμπτη-Παρασκευή 17.00 με 20.00. Προσοχή: στο εκδοτήριο του γηπέδου δεν θα δίνονται δωρεάν μαθητικά εισιτήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα