Διπλό ενδιαφέρον στον Λαγκαδά

Όσο πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου της Α2, κορυφώνεται και η αγωνία, με την αυριανή (Σάββατο 29/3), 21η αγωνιστική να περιλαμβάνει αρκετά καθοριστικής σημασίας παιχνίδια. Τα... φώτα πέφτουν στη μεγάλη "μάχη" του Λαγκαδά, ενώ κομβικής σημασίας ματς για τη σωτηρία διεξάγονται στις Σέρρες και στο κλειστό του Ζωγράφου.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΚΑΒΑΛΑ: Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τη Καβάλα,

στο κλειστό του Λαγκαδά, σε ένα ματς με διπλό ενδιαφέρον. Οι "αργοναύτες" πρέπει να περάσουν τον σκληροτράχηλο Ερμή αν θέλουν αν συνεχίσουν να ελπίζουν στην άνοδο, ενώ οι γηπεδούχοι φιλοδοξούν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και το "τρία στα τρία", για να έχουν ελπίδες σωτηρίας. Με ανεβασμένη ψυχολογία και οι δύο ομάδες, καθώς προέρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα, υπόσχονται πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο, σε ένα ματς που θα κριθεί στη θέληση...

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ - ΟΦΗ: Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν στο κλειστό των Σερρών οι Ίκαροι, που υποδέχονται τον ΟΦΗ σε ένα ματς χωρίς γυρισμό... Με ήττα το συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου θα πρέπει να αποχαιρετήσει τα όνειρα για σωτηρία, ενώ αν τα καταφέρει θα συνεχίσει τη μάχη μέχρι τέλους. Με σαφώς λιγότερο άγχος ο ΟΦΗ, μιας και βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση, θα προσπαθήσει να παρουσιάσει το γνωστό σοβαρό του φετινό πρόσωπο, ώστε να πάρει μια νίκη που θα "κλειδώσει" ουσιαστικά τη σωτηρία του.

ΛΑΥΡΙΟ - ΑΕΚ: Επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τη πρωτοπόρο ΑΕΚ που δοκιμάζεται στο Λαύριο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Η Ένωση καλείται να περάσει και αυτό το δύσκολο εμπόδιο προκειμένου να διασφαλίσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητος αντίπαλος θα πρέπει να θεωρούνται. Αν και οι Κακιούζης και Γιαννακόπουλος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, (μόνο η συμμετοχή του πρώτου είναι αμφίβολη), οι "κυανοκίτρινοι" είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και δεδομένου ότι δεν έχουν βαθμολογικό άγχος απειλούν με... ζημιά την ΑΕΚ, αν η τελευταία δεν προσέξει. Προβλήματα και μάλιστα σημαντικά αντιμετωπίσει και η Ένωση, καθώς οι Νίκολιτς και Παπαντωνάκος είναι ανέτοιμοι.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Για ακόμη ένα "σολντ άουτ" πάει ο Κόροιβος, ο οποίος υποδέχεται στην Αμαλιάδα τον Φίλιππο. Οι Ηλείοι θέλουν να δώσουν αξία στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Ηρακλή και να διατηρηθούν στη προνομιούχο δεύτερη θέση, συνδυάζοντας νίκη και θέαμα, προκειμένου να ικανοποιήσουν τους φίλους τους που αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό. Η ομάδα της Βέροιας δεν πείθει φέτος, ειδικά εκτός έδρας, όμως το γεγονός ότι δεν έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία της και κυνηγάει ακόμη μια νίκη, σε συνδυασμό με τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει τη καθιστούν άκρως επικίνδυνη. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν σε ακόμη ένα παιχνίδι της βοήθειας του Κασαμπαλή.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Τη νίκη που θα τους διασφαλίσει τη σωτηρία θα κυνηγήσουν στο κλειστό της Τρίπολης Αρκαδικός και Παγκράτι. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα λόγο παραπάνω να θέλουν το "ροζ φύλλο", αφού υπολείπονται βαθμολογικά του αντιπάλου τους (έχουν 9 νίκες) και δεν θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες. Οι "ροσονέρι" από την άλλη είναι μεν σε καλύτερη μοίρα, όμως μόνο αν πετύχουν την 11η νίκη τους θα μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι σώθηκαν. Απών από τον Αρκαδικό ο τραυματίας Πάνου, ενώ από το Παγκράτι θα λείψουν σε ακόμη ένα ματς οι Δέδες και Ψαρόπουλος.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ: Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ψυχικού, στο κλειστό του Ζωγράφου ο Φιλαθλητικός θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά την έδρα του και να κάνει αποφασιστικής σημασίας βήμα για τη σωτηρία του. Ο Ηρακλής μπορεί θεωρητικά να είναι σωσμένος (θέλει μια νίκη για να... σφραγίσει τη παραμονή του), όμως όπως έδειξε και στο ματς με τον Κόροιβο είναι δύσκολος και δυνατός αντίπαλος, ανεξάρτητα με ποιόν έχει απέναντι του. Αμφίβολη για τον "Γηραιό" η συμμετοχή του Μήτσιαλου που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.

ΨΥΧΙΚΟ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Το μοναδικό αδιάφορο βαθμολογικά ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο κλειστό του Ψυχικού. Η γηπεδούχος ομώνυμη ομάδα θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των έξι συνεχόμενων ηττών και να επιστρέψει στις επιτυχίες βελτιώνοντας τη ψυχολογία της. Η Αγία Παρασκευή θα πολεμήσει... ως συνήθως, με την αξιοπρέπεια που τη χαρακτηρίζει φέτος, όμως παραμένει το αουτσάιντερ. Εκτός αγώνα έχει τεθεί ο τραυματίας Σαμοθράκης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κολώκα.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 5 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα