Διπλά άτυχοι οι Μπακς στο Γκόλντεν Στέιτ (vid)

Οι Μπακς δεν κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να ολοκληρώσουν άλλη μια μεγάλη έκπληξη, και μοιραία ηττήθηκαν από το φαβορί που ακούει στο όνομα Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

To παινχνίδι μπορεί να ξεκίνησε ιδανικά για τους Μπακς, περνώντας μπροστά με 9-23, αλλά οι περσινοί φιναλίστ φρόντισαν να δείξουν άμεσα πως αυτό ήταν απλά ένα πυροτέχνημα, αιφνιδιάζοντας στην δεύτερη περίοδο τα ελάφια. Οι Ουόριορς με τον "Clutch" Κάρι να βρίσκει ρυθμό, να ανεβάζει το τέμπο κατακόρυφα, και με τα τρίποντα να "πέφτουν βροχή" έχτισαν μια μεγάλη διαφορά. Οι

Μπακς δεν κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και εξαντλώντας όποια περιθώρια ενέργειας είχαν απομείνει από το L.A...ηττήθηκαν με 117-92.

Η μεγαλύτερη ατυχία δεν είναι η ήττα αλλά ο τραυματισμός του Γιάννη που σταβοπάτησε σε μια φάση κόβοντας εντυπωσιακά τον Γκριν, γυρνώντας τον αριστερό του αστράγαλο. Λογικά δεν διατρέχει κίνδυνο να μείνει εκτός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, καθώς την τελική γνώμη την έχει το ιατρικό team! Ο "Greek Freak" πάντως έμεινε σε ρηχά νερά σημειώνοντας 9 πόντους (4/14 προσπ. 0/1 3π. 1/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασσίστ, 2 κλεψίματα, και 3 μπλοκ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Από την αντίπερα όχθη ο Στεφ Κάρι ήταν εκπληκτικός σημειώνοντας 28 πόντους (9/13 προσπ. 6/8 3π. 4/4 βολές) σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα