Δημήτρης Καλαιτζίδης: «Ο κόσμος να ξέρει ότι δεν τα παρατάμε»

Την ομάδα των Τρικάλων υποδέχεται η Καβάλα και όλοι στο σύλλογο βλέπουν την αναμέτρηση σαν τελικό καθώς μόνο με νικη διατηρούνται οι ελπίδες στην ομάδα του Στήβ Γιατζόγλου.

Για το αγώνα μίλησε ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που «μπλόγκαρε» στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ. Ο Έλληνας άσσος τόνισε ότι η αναμέτρηση είναι πολύ κρίσιμη ενώ έστειλε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο ότι κανείς στην ομάδα

δεν παρατάει την υπόθεση παραμονή.

Αναλυτικά

Να ξέρει ο κόσμος μας ότι δεν τα παρατάμε

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ.

Η βδομάδα που πέρασε για μας ήταν σίγουρα μία όχι από τις καλύτερες, μετά από τη βαριά ήττα που είχαμε στο παιχνίδι με το Λαύριο. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για πάρα πολλούς λόγους. Το προσεγγίσαμε σωστά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως σε κάποια στιγμή πάθαμε κάτι που δε μπορώ να το εξηγήσω. Ενώ ήμασταν κοντά στο σκορ, κάποια στιγμή οι γηπεδούχοι ξέφυγαν και δε μπορέσαμε να τους ακολουθήσουμε. Για μας ήταν ένα σοκ.

Δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη, όμως δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μαζέψαμε τα κομμάτια μας και δουλέψαμε σκληρά όλη τη βδομάδα για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Ξέρουμε σε πόσο δύσκολη θέση ήμαστε. Έχουμε μόνο μία επιλογή. Να παλέψουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι.

Τώρα για μας υπάρχει στο μυαλό μας μόνο το ντέρμπι με τα Τρίκαλα. Τίποτε άλλο. Ούτε το πρόγραμμα που έρχεται πόσο δύσκολο είναι, ούτε κάτι άλλο. Χρειαζόμαστε πάση θυσία μία νίκη. Και σε αυτή μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε για ακόμη μία φορά τους πιστούς μας φίλους. Ξέρουμε ότι τους έχουν στενοχωρήσει πολύ φέτος, αλλά να ξέρουν πως δεν τα παρατάμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα