Δικαίωση για Αγίους Αναργύρους!

Οι κόποι μίας ολόκληρης χρονιάς στην περασμένη Β' ΕΣΚΑ, με την άνοδο να έχει χαθεί στις λεπτομέρειες από την Ηλιούπολη, τελικά δικαιώνονται. Ο ΓΣ Αγίων Αναργύρων, βρίσκεται πια στην Α' ΕΣΚΑ, εκμεταλλευόμενος την ευνοϊκή για τον ίδιο συγκυρία, με την οποία μία θέση στην πρώτη κατηγορία του εν λόγω τοπικού πρωταθλήματος, έμεινε κενή και ο ίδιος ήταν η πρώτη επιλαχούσα ομάδα.

Η άνοδος

της Πεύκης στη Γ' Εθνική, εν προκειμένω, ήταν η εξέλιξη που περίμεναν στους Αγίους Αναργύρους, βλέποντας τον Τρίτωνα και την Αγία Παρασκευή, να οδεύουν προς τη Β' Εθνική. Η ανάγκη για συμπλήρωση 14 ομάδων στον πρώτο όμιλο της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας, ήταν εκείνη που έδωσε τον προβιβασμό στην Πεύκη, με το «ντόμινο» των ανακατατάξεων να στέλνει το σύλλογο των Δυτικών Προαστίων στην κορυφαία κατηγορία της ΕΣΚΑ, όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοίκηση.

Αναλυτικά:

«Μετά από απόφαση της ΕΣΚΑ, η ανδρική ομάδα του ΓΣ Αγίων Αναργύρων, προβιβάζεται στην Α' κατηγορία, ως η πρώτη επιλαχούσα ομάδα, για άνοδο. Με αυτό τον τρόπο, ολοκληρώνεται επιτυχώς η περυσινή εξαιρετική πορεία για την ομάδα του Γιώργου Σουρμελή και η επιστροφή του σωματείου στην Α' ΕΣΚΑ, μετά το σύντομο πέρασμα από τη Β' κατηγορία».

Keywords
Τυχαία Θέματα