Διαγωνισμός “Christmas is ON”!! Ο Άγιος Βασίλης του Basketblog έφτασε!

Θέλουμε να σας κακομάθουμε!!

Οι γιορτές είναι πλέον γεγονός και εμείς προσφέρουμε δώρα, ταξίδια, μπάλες, εμφανίσεις, τσάντες, κοσμήματα, μασάζ, περιποίηση και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε γιατί θέλουμε να σας κακομάθουμε. Είναι η περίοδος που αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να απολαύσει χωρίς ενοχές ότι μας κάνει χαρούμενους. Στολίζουμε το σπίτι μας, δημιουργούμε και ζούμε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους μας, λερωνόμαστε με τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα

της μαμάς, που μας λείπει αν και δεν το παραδεχόμαστε, κάνουμε δώρα σε όσους αγαπάμε αλλά και στον εαυτό μας!

Απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή!

Όλα αυτά χωρίς κόστος με την βοήθεια του #ChristmasisON #SantaBblog μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα από τον μεγάλο μας γιορτινό διαγωνισμό!

Επισκεφθείτε το ειδικό application του διαγωνισμού μέσα από τη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/basketblog.gr/app_1546091585639731) και βρείτε την πλούσια λίστα με τα δώρα μας. Διαλέξτε όποιο θέλετε, συμπληρώστε όσες συμμετοχές επιθυμείτε και βάλτε το όνομα σας στην κλήρωση για να είστε ένας από τους πολλούς τυχερούς που θα επισκεφθεί ο Άγιος Βασίλης του Basketblog!

Ο διαγωνισμός μας ξεκινά από σήμερα και ολοκληρώνεται στις 5 Ιανουαρίου όπου και θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει τους νικητές! Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν μέσα από την ιστοσελίδα μας, ενώ και θα ειδοποιηθούν από το τμήμα μάρκετινγκ για τη διαδικασία παραλαβής των δώρων.

Τα δώρα προσφέρουν οι εταιρίες: Zagori Excellence Network, Sport Arena, Afroessa Hotel, Due Pentole, Dr. AntiStress,MVPublications, Angel’s Touch, medNutrition Publications

Ξεκινάμε λοιπόν #ChristmasisON, #SantaBblog is in town!!

Keywords
Τυχαία Θέματα