«Δεν είναι σίγουρο, τη δεδομένη στιγμή, ότι θα αγωνιστώ στο αυριανό παιχνίδι» (pic)

Αμφίβολη είναι η συμμέτοχη του Ανταμ Χάνγκα στο δεύτερο αγώνα της σειράς με τον Παναθηναϊκό. Ο Ούγγρος, που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα ,δεν εχει κατά σοβαρό ωστόσο όμως η συμμέτοχη του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έκανε γνωστά ο ίδιος ο Χάνγκα με αναρτήσεις του στο Facebook (στα ουγγρικά) και στο Twitter (στα αγγλικά), τονίζοντας ότι θέλει να παίξει την Παρασκευή, αλλά και ότι επίσης επιθυμεί πολύ να ακολουθήσει

την αποστολή της ομάδας του στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα.

«Στο τέλος της τρίτης περιόδου ένιωσα ένα σφίξιμο στον μηρό μου και δεν συνέχισα στο παιχνίδι. Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη 14/4) το πρωί, ούτε ο υπέρηχος ούτε ο μαγνητικός τομογράφος έδειξαν κάποιο σκίσιμο, αλλά μόνο μικρή ρήξη. Δυστυχώς, το θέμα είναι το δεύτερο παιχνίδι. Θέλω να είμαι εκεί στο παρκέ με τα παιδιά και θέλω να κερδίσουμε το δεύτερο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά άλλο τόσο θέλω να πάω και στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα», έγραψε ο Χάνγκα στο Facebook.

«Η μαγνητική και ο υπέρηχος έδειξαν ότι δεν υπήρξε μεγάλη ζημιά. Δεν είναι σίγουρο, τη δεδομένη στιγμή, ότι θα αγωνιστώ στο αυριανό παιχνίδι. Φίλοι στη Βιτόρια, σας χρειαζόμαστε σε αυτή τη μεγάλη στιγμή αύριο το βράδυ στην «Μπουέσα Αρίνα», ήταν το μήνυμά του στο Twitter.

Mri & ultrasound showed no big damage. Not sure abt tmrw's game at this point. Fans in Vitoria we need you big time to Bruesa tmrw night!

— Hanga Ádám (@HangaAdamOnline) April 14, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα