"Δεν έχω λογική εξήγηση..."

Εμφανώς απογοητευμένος ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν μπορούσε να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και η ομάδα του γνώρισε πικρή ήττα αποκλεισμό από το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. "Ήταν πολύ απογοητευτικός ο τρόπος που χάθηκε η νίκη. Δεν έχω λογική εξήγηση για αυτό που συνέβη. Όλοι βρίζουν. Κι εμείς έτσι θα βρίζαμε. Αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ, αλλά είναι πολύ

σκληρό για τον τρόπο που χάνεις. Συνέβη ό,τι έπρεπε για να χάσουμε αυτό το ματς. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο ματς με την αναπληρωματική του πεντάδα....

Υπήρξε μια χαλάρωση στον αμυντικό τομέα και συνέβη ό,τι μπορούσε να συμβεί για να χάσουμε το ματς", τόνισε ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" κατά τη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: " Κανείς δεν είχε την αίσθηση πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Και πριν πολλά χρόνια, που ο Ολυμπιακός είχε πολύ χειρότερη ομάδα, έτσι ήταν αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, αν και ξεκινάμε με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Η ευθύνη είναι όλων μας, και των προπονητών που δεν μπορέσαμε να πείσουμε τους παίκτες ποιος είναι ο τρόπος για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Όσον αφορά στο αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ ο Μπαρτζώκας σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει στο ΟΑΚΑ, και πέρσι και πρόπερσι. Σήμερα κατέβηκε με το πρέπει και το άγχος του φαβορί εκτός έδρας, αλλά στο τελευταίο τρίλεπτο ήταν απογοητευτικός ο τρόπος που ενεργήσαμε εμείς, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενήργησαν καλύτερα".

Καταλήγοντας, ανέφερε πως ο Γιώργος Πρίντεζης θα οδηγηθεί στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αρθροσκόπησης στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα