Χρήσιμα συμπεράσματα και... γεννητούρια

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε σήμερα (30/12) στη Πάτρα ο Αίολος Αστακού, κόντρα στον Προμηθέα. Απέναντι σε μια ομάδα της Basket League, οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού έδειξαν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και επιβεβαίωσαν το ότι βρίσκονται σε ανοδική αγωνιστική πορεία, με τον κόουτς να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Στο φιλικό στο οποίο δεν κρατήθηκε σκορ καθώς μηδενίζονταν

το ταμπλό σε κάθε δεκάλεπτο δεν αγωνίστηκαν οι Φάνης Κουμπούρας και Νίκος Κατσαρές. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και προτιμήθηκε να ξεκουραστούν κυρίως για προληπτικούς λόγους. Οι Αστακιώτες ευχαρίστησαν δημοσίως τον Προμηθέα Πατρών για τη φιλοξενία.

Εξάλλου, η σημερινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για τον Χάρη Κουλουριώτη, άμεσο συνεργάτη του Κουταλιανού στο τεχνικό τιμ, καθώς η σύζυγος του Χριστίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και σύσσωμη η ομάδα του έστειλε τις καλύτερες ευχές της. Τέλος, η διοίκηση του Αίολου Αστακού έστειλε τις ευχές της προς όλους τους φιλάθλους: "Ο Αίολος Αστακού εύχεται υγεία στους φιλάθλους του και σε όλο το μπασκετικό κόσμο και το 2017 να πραγματοποιήσει όλες τις ευχές σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα