Χαραλαμπόπουλος: «Δυνατό ξεκίνημα»

Ο Παναθηναϊκός καλείται την Κυριακή (12/02, 17.00) να περάσει από το κλειστό της Χαλκίδας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, με τον 20άχρονο φόργουορντ των πρασίνων να αναφέρεται στο θέμα Ευρωλίγκα αλλά και για την προσοχή που πρέπει να δείξουν με την Κύμη!

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε στην σελίδα της ΕΣΑΚΕ:

«Προερχόμαστε

μια πολύ σημαντική νίκη στην Ευρωλίγκα επί μιας δυνατής και άκρως επικίνδυνη ομάδας όπως είναι η Μπάμπεργκ. Παίζει όμορφο μπάσκετ και επιθετικά μπορεί να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε λάθος και έλλειψη συγκέντρωσης. Ήταν κάτι που το γνωρίζαμε καλά και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε. Ωστόσο, ακόμη η κανονική περίοδος της διοργάνωσης έχει ακόμη πολύ δρόμο και είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με την Ούνιξ.

Το συγκεκριμένο ματς αργεί βέβαια, καθώς μέχρι τότε έχουμε να δώσουμε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου. Η προσοχή μας στρέφεται αρχικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη, μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Θα πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά και να μην δώσουμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να πιστέψει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Τα ξαναλέμε σύντομα».

Keywords
Τυχαία Θέματα