Χάντερ: «Η πίεση είναι μεγαλύτερη στην Ελλάδα»

Ο Οθέλο Χάντερ φάνηκε ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, ανέλυσε τα στοιχεία που έχει ως παίκτης, επισήμανε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στην ACB και το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για την πίεση που υπάρχει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης:

Για τα στοιχεία του παιχνιδιού του:«Είμαι ένας πολύ αθλητικός και εργατικός παίκτης. Είμαι πρόθυμος να δώσω τα πάντα, κυριολεκτικά

τα πάντα, για να πάρουμε νίκες και θα είναι εύκολο να προσαρμοστώ στην ομάδα».

Για την αντίδρασή του όταν έμαθε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ: «Όταν έμαθα πως με θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης, χαμογέλασα. Σημαίνει πολλά για μένα το ότι ήλθα σε αυτή την ομάδα. Προέρχομαι από δύο καλά χρόνια με τον Ολυμπιακό και είμαι έτοιμος να αρχίσω ένα νέο κεφάλαιο σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ και σε μία όμορφη ομάδα. Είμαι έτοιμος».

Για τους νέους του συμπαίκτες και την διαχείριση της πίεσης τόνισε: «Νομίζω πως ο Ράντολφ είναι ο μοναδικός από όσους βρίσκονται στην ομάδα που δεν έχω αγωνιστεί εναντίον του. Ολοι είναι πολύ καλοί παίκτες. Πιστεύω πως θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν πιστεύω πως θα υπάρχει περισσότερη πίεση από ό,τι υπήρχε στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός πρέπει να νικάει. Είναι υποχρέωσή του. Εδώ (σ.σ. στην Ισπανία) η Ρεάλ πρέπει και πάλι να παίρνει νίκες, αλλά η ατμόσφαιρα είναι πιο χαλαρή».

Τέλος,ο Οθέλο Χάντερ έστειλε το μήνυμα του στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης λέγοντας: «Να είστε έτοιμοι. Να περιμένετε από εμένα καλά παιχνίδια και θεαματικά καρφώματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα