Χάνει τα playoffs ο Βασιλόπουλος

Η κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο της Α2, είναι πολύ κοντά για τον Εθνικό Πειραιώς, ο οποίος όμως φαίνεται πως θα παραταχθεί στα playoffs, μετρώντας μια πολύ σημαντική απουσία. Ο λόγος γίνεται για τον Φώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος δε θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του συνόλου του Γιώργου Καλαφατάκη για την κατάκτηση της ανόδου στην Basket League.

Ο έμπειρος γκαρντ, υποφέρει εδώ και ενάμιση μήνα από σοβαρό πρόβλημα υγείας, κατά το οποίο αγωνιζόταν κάνοντας

ενέσεις και αναμένεται να προβεί σε επέμβαση. Μετά από τρεις εβδομάδες, θα ξεκινήσει θεραπεία, προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, με τον ίδιο να επανέρχεται σε περίπου δύο μήνες ξανά στην αγωνιστική δράση, κάτι που σημαίνει, ότι εφόσον έχει συμφωνήσει να αγωνίζεται στους «κυανόλευκους» και την επόμενη σεζόν, θα είναι έτοιμος να προσφέρει τότε τις υπηρεσίες του.

Ο γιατρός του Εθνικού, κ. Καραχάλιος, ήταν μάλιστα κατηγορηματικός για συμμετοχή στα playoffs, λέγοντας τα εξής: «Πράγματι ο Βασιλόπουλος παίζει με σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεται επέμβαση. Με θεραπευτική αγωγή και ενέσεις το πρόβλημα αντιμετωπίζεται στους αγώνες, άλλα όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη. Θα γίνουν νέες εξετάσεις και θα αποφασίσουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα