Χαμόγελα χωρίς… υπογραφές

Ο ΕΣΑΚΕ έχει ανακοινώσει επίσημα την συμφωνία του με την εταιρία Stoiximan για την χορηγία ονόματος του πρωταθλήματος, τα σχετικά… βαφτίσια έχουν ήδη γίνει αφού και οι χαμογελαστές φωτογραφίες των στελεχών των δύο συμβαλλόμενων επιβεβαίωναν τη συμφωνία, αλλά υπογραφές σε οριστική σύμβαση ακόμα ΔΕΝ έχουν μπει.

Κι αν κάποιος νομίζει ότι το μοναδικό πρόβλημα είναι η άρνηση του Παναθηναϊκού

να παραχωρήσει τον κεντρικό κύκλο του ΟΑΚΑ για διαφήμιση της εταιρίας, δεδομένης της δικής του χορηγικής συμφωνίας με τον ευθέως ανταγωνιστικό ΟΠΑΠ, λάθος νομίζει.

Η σύμβαση που συντάχτηκε είναι πολύ «σκληρή» από πλευράς εταιρίας, που φυσικά τη δουλειά της θέλει να κάνει διαβλέποντας και την… δίψα της διοίκησης του ΕΣΑΚΕ να παρουσιάσει έναν κεντρικό χορηγό. Κάτι το οποίο κατάφερε και με καλή οικονομική συμφωνία για την εποχή, αλλά όχι με ιδιαίτερα καλούς λοιπούς όρους.

Τουλάχιστον έτσι έχουν κρίνει όσοι την… διάβασαν καλά, αφού στην Ελλάδα δεν είναι και ασυνήθιστο να λέγονται «ναι» χωρίς να έχουν διαβαστεί οι όροι. Μια ολόκληρη δεκάδα «ενστάσεων» έχουν φτάσει ήδη στα χέρια του προέδρου του ΕΣΑΚΕ Μιχάλη Μελή, αφού έχουν εντοπιστεί ρήτρες που χαρακτηρίζονται καταχρηστικές, όροι που προκαλούν υπέρμετρες δεσμεύσεις της ΓΣ και του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και άλλα σοβαρά ζητήματα.

Η καταγραφή συνοδεύεται από αίτημα τροποποίησης των όρων και το δια ταύτα είναι ότι οι εκκρεμότητες παραμένουν και απαγορεύουν για την ώρα την υπογραφή της σύμβασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα