Χάκετ: «Δεν είναι μόνο ο Λάνγκφορντ»

Το στραβοπάτημα κόντρα στην Ούνικς Καζάν πρέπει να αποφύγει ο Ολυμπιακός,δείχνοντας μεγαλή προσοχή στον αυριανό αγώνα.

Ο Ντάνιελ Χάκετ αναφέρθηκε στο ματς με την Ούνικς Καζάν στο ΣΕΦ (9/12,21:45), λέγοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί απέναντι στην ρωσική ομάδα. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Κιθ Λάνγκφορντ,που όπως είπε δεν είναι μόνος του.

Οι δηλώσεις

του Ιταλοαμερικανού γκαρντ:

Για την Ούνικς: «H Ούνικς Καζάν είναι μία πολύ ταλαντούχα ομάδα. Νίκησε την Αρμάνι με υψηλό σκορ. Θα είναι σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα και να σταματήσουμε έναν από τους καλύτερους σκόρερ, τον Κιθ Λάνγκφορντ. Έχω υπάρξει συμπαίκτης και αντίπαλός του για πολλά χρόνια. Είναι ένας σπουδαίος σκόρερ. Θα έχουμε ένα πλάνο για να τον αντιμετωπίσουμε, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Πρέπει, όμως, να εστιάσουμε στην ομαδική μας άμυνα και στις αρχές μας. Πρέπει να καλύψουμε την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ»

Ερωτηθείς για την μέχρι τώρα πορεία του Ολυμπιακού είπε: «Είμαστε στη μέση του πολέμου, θέλουμε να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή. Δεν ξέρω καν πόσα ματς έχουμε δώσει. Φέτος, είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και πνευματικά είναι ακόμη πιο δύσκολο. Η πρόκληση τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά είναι μεγάλη. Φέτος, δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Κάθε ματς είναι σαν τελικός. Είμαστε πανέτοιμοι για ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για το αν συγκαταλέγεται στους σταρ της ομάδας: «Όχι, δεν νιώθω σταρ. Είμαστε ομάδα. Έχουμε έναν αρχηγό και παίκτες που ξέρουν τον ρόλο τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα