Μπουρούσης: "Δεν κατάλαβα κι εγώ πως μπήκε αυτό το καλάθι" (vid)

Ούτε ο Γιάννης Μπουρούσης μπορεί να καταλάβει πως έβαλε εκείνο το καλάθι στον τρίτο ημιτελικό ενάντια στην Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης (08/06), στην εκπνοή του αγώνα, στέλντοντας την αναμέτρηση σε παράταση.

Ο σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα δήλωσε: "Δεν κατάλαβα κι εγώ πώς μπήκε αυτό το καλάθι. Πάντως είμαι χαρούμενος για όλη την ομάδα, γιατί κάναμε μια καταπληκτική χρονιά και δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε έτσι. Ήταν και η πάσα του Χάνγκα καταπληκτική. Ήταν κάτι παραπάνω από μια νίκη. Αν χάναμε 3-0 τη σειρά θα ήταν πολύ σκληρό για την ομάδα και θα πετούσαμε

στα σκουπίδια ό,τι κάναμε όλη τη χρονιά. Αυτή η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα".

Για το γεγονός ότι είχε καταφέρει και με την ΑΕΚ σε τελικούς με τον Ολυμπιακό να κερδίσει σειρά από το 0-2, είπε : "Κάθε σειρά είναι διαφορετική. Το θέμα είναι να μην τα παρατάς και να ξεκινάς κάθε παιχνίδι από την αρχή. Η ομάδα είναι κουρασμένη, πνευματικά και σωματικά. Είναι φυσιολογικό να έχουμε καταρρεύσει μετά το Final Four, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι καλή ομάδα και έχει το πλεονέκτημα".

Απόψε (10/06) θα γίνει ο τέταρτος τελικός ανάμεσα στους Βάσκους και στους "μπλαουγκράνα", στο Φερνάντο Μπουέσα, στις 21:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα