«Μπούρου»... από άλλο πλανήτη! (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης συνεχίζει να «μαγεύει» άπαντες την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Ισπανίας, παραμένοντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της λίγκας και σίγουρα μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της. Ο Έλληνας σέντερ, συνέβαλε αποφασιστικά στο να «σπάσει» η Λαμποράλ Κούτσα, το αήττητο της Βαλένθια και στην ACB, πετυχαίνοντας double double 13 πόντων και 11 ριμπάουντ. Μία ακόμη μεστή εμφάνιση,

που τον διατηρεί ατομικά στην κορυφή.

Ο Μπουρούσης, συγκεκριμένα, συνεχίζει να είναι ο πρώτος σε συγκέντρωση βαθμών στο σύστημα αξιολόγησης, έχοντας συνολικά 396 με μέσο όρο 22 ανά αγώνα και αφήνοντας πίσω του, τόσο τον Ντέγιαν Μούσλι με 364 συνολικά και μέσο όρο 20.2 όσο και τον Άντε Τόμιτς με 317 συνολικά και μέσο όρο 17.6. Παράλληλα, ξεπερνά άπαντες στον τομέα των ριμπάουντ, έχοντας κερδίσει συνολικά 149, εκ των οποίων 37 είναι επιθετικά, με τους Μούσλι και Όμιτς να τον ακολουθούν. Στη λίστα αυτή, ο Γιώργος Μπόγρης που κάνει εξαιρετική σεζόν με την Μπιλμπάο, καταλαμβάνει τη 10η θέση με 110 ριμπάουντ, εκ των οποίων 41 είναι επιθετικά.

Και να σκεφτεί κανείς, ότι η ομάδα της Χώρας των Βάσκων τον έφερε στις τάξεις της... στο buzzer-beater για το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα