"Μπλοκαρισμένες" μέχρι... νεωτέρας οι μεταγραφές της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κινήθηκε γρήγορα και εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά μέχρι τώρα... δεν έχει κάνει μεταγραφή! Οσο παράδοξο ακούγεται και είναι αυτό, τόσο είναι και αληθινό και έχει να κάνει με την γνωστή διαμάχη της FIBA με τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Eurocup.

Το όλο θέμα έχει παρουσιάσει μια μακρόχρονη ύφεση,

με την παγκόσμια ομοσπονδία να... σφυρίζει αδιάφορα τον τελευταίο καιρό, αλλά με αυτή τη στάση να δημιουργεί προβλήματα αφού δεν ξεκαθαρίζει το τι μέλλει γενέσθαι. Οι ομοσπονδίες που έχουν ταχθεί με το μέρος της FIBA, η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή των ευρωπαϊκών, είναι αναγκασμένες αφ' ενός να περιμένουν κεντρική απόφαση και οδηγία για το αν θα υπάρξουν τιμωρίες ομάδων, αφ' ετέρου να μην εγκρίνουν μεταγραφές που έχουν κάνει οι "υπόλογες" ομάδες.

Κάπως έτσι οι "κιτρινόμαυροι" έχουν μεν συμβόλαια με τους παίκτες που έχουν υπογράψει, δεν έχουν δε τα δελτία τους άρα και δεν έχουν ενεργούς τους παίκτες. Οι εντεταλμένοι της ΚΑΕ γι' αυτή τη δουλειά... γκρινιάζουν για τα άσκοπα πήγαινε - έλα και η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα λυθεί το θέμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πάντως, με τη FIBA να ανακοινώνει την απόφασή τηε.

Keywords
Τυχαία Θέματα