Μπιλλής: «Ο κόσμος μας δίνει δύναμη»

Απαραίτητη είναι η παρουσία του κόσμου στο Βενετόκλειο και στη δύσκολη αναμέτρηση του Κολοσσού H Hotels με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπως δήλωσε ο Σωτήρης Μπιλλής.

Αναλυτικά η δήλωση του Σωτήρη Μπιλλή στο www.kolossosbc.gr:

«Ο Απόλλων είναι μία δύσκολη ομάδα. Στον πρώτο γύρο είχαμε παίξει πολύ συγκεντρωμένα και καταφέραμε να νικήσουμε σχετικά εύκολα μέσα στην Πάτρα. Όμως, από τότε έχουν κάνει πολλές και καλές αλλαγές παικτών, ενώ έχει αλλάξει και

ο προπονητής, ο οποίος έχει βάλει τη δική του υπογραφή στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας. Εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά μέσα στην εβδομάδα για να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να φτάσουμε στη νίκη, γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Επίσης, θα ήθελα να προσθέσω και κάτι ακόμα. Όπως σε όλα τα παιχνίδια στο Βενετόκλειο, έτσι και σ’ αυτό, όλοι θα επιθυμούσαμε την παρουσία του κόσμου, γιατί εκείνος είναι αυτός που μας εμψυχώνει και μας δίνει δύναμη ώστε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ».


Τα εισιτήρια του αγώνα.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά πέντε ώρες πριν από το τζάμπολ, δηλαδή από τις 12:00.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών η τιμή είναι 5 ευρώ, είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά του κάθε εισιτηρίου, χρειάζεται απαραίτητα ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνοική του ταυτότητα.

Τα εισιτήρια του αγώνα με Παναθηναϊκό.

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, προτεραιότητα για την αγορά του εισιτηρίου, θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας αλλά και όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας Carna, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους, μέχρι την Τρίτη 2/2.

Η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΚΑΕ ( Πλατεία Βρούχου, Τηλ: 2241022261, [email protected] ) τις παρακάτω μέρες και ώρες:


- Κυριακή 31/01 και ώρες 11:00 - 14:00
- Δευτέρα 01/02 10:00 - 15:00
- Τρίτη 02/02 10:00 - 15:00


Η προπώληση για τους υπόλοιπους φιλάθλους, τόσο από τα γραφεία της ΚΑΕ όσο και online, θα ανοίξει από Τετάρτη 3/2.

Keywords
Τυχαία Θέματα