Μπαρτζώκας: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη σειρά με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε… φτερά στους «ερυθρόλευκους» με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα πως η ομάδα του δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το καθοριστικό τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη, όπως και για τις καλές άμυνες της ομάδας του Πειραιά.

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε μετά τον αγώνα: «Κάναμε μια σημαντική νίκη

και για την συνέχεια μας στην διοργάνωση, αλλά και για την περηφάνια μας. Ελέγξαμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος η Ρεάλ μπήκε στο ματς, κυρίως λόγω του στρες, αλλά και της κούρασης ορισμένων παικτών. Ο χαρακτήρας της ομάδας έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με το τρίποντο του Πρίντεζη, αλλά και με μερικές σπουδαίες άμυνες. Ο αγώνας της Τετάρτης είναι πολύ δύσκολος, αλλά αν παίζουμε με ομαδικό πνεύμα και με την στήριξη του κόσμου, όπως την είχαμε σήμερα, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Πρέπει να δούμε το ματς της Τετάρτης σαν τελικό και όλοι μαζί ομάδα και κόσμος, να παλέψουμε για τη νίκη».

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ο προπονητής του Ολυμπιακού παρατήρησε πως: «Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις μπροστά σε 15.000 κόσμο στο γήπεδο της Ρεάλ. Από εκεί και πέρα άλλαξε ορισμένα πράγματα στην τακτική μας τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Απόψε που τους νικήσαμε βάλαμε μεγαλύτερη πίεση στην Ρεάλ και πλέον μας ενδιαφέρει μόνο το ματς της Τετάρτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα