Μπαρνιάνι: «Πρόκληση το ματς με Ολυμπιακό» (vid)

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι μίλησε για το προσεχές παιχνίδι της Μπασκόνια με τον Ολυμπιακό (20/1, 21:00), τονίζοντας πως οι Πειραιώτες είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και δείχνοντας ανυπόμονος να αντικρύσει την ατμόσφαιρα του ΣΕΦ.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ανήκει σε αυτήν την λίστα τα τελευταία

χρονιά. Είναι δυνατός, πολλοί παίκτες του είναι μαζί εδώ και καιρό, οπότε γνωρίζονται. Θα έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, θα είναι μια καλή πρόκληση για εμάς», είπε αρχικά ο σέντερ των Βάσκων.

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, ανέφερε: «Γνωρίζω πως η ατμόσφαιρα εκεί είναι μοναδική, χωρίς να έχω παίξει ποτέ. Θα είναι η πρώτη μου φορά εκεί, θέλω να δω την ατμόσφαιρα».

Τέλος, είπε για την βαθμολογική σημασία του παιχνιδιού: «Είναι σημαντικό ματς για την βαθμολογία, γιατί χάσαμε στο προηγούμενο ματς που παίξαμε εναντίον τους. Τώρα έχουμε περάσει το πρώτο κομμάτι της σεζόν, οπότε κάθε ματς είναι σημαντικό. Ειδικά στις οκτώ πρώτες θέσεις της κατάταξης σχεδόν όλοι έχουν τους ίδιους πόντους και κάθε ματς είναι κρίσιμο».

@AndreaBargnani: "@olympiacosbc is one of the best teams in Europe. It's a very tough game on the road so it's gonna be good challenge." pic.twitter.com/57xIDRHBOR

— Saski Baskonia (@Baskonia) January 17, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα