Άρης: Τι περιμένει...

Ανακοίνωση σχετική με τις εξελίξεις με το θέμα Γιαννάκη έβγαλε λοιπόν ο Άρης που πάντως δεν ξεκαθαρίζεται κάτι και το θέμα είναι ανοιχτό και πάει για το καλοκαίρι. Οπως φαίνεται ο Γιαννάκης έχει μιλήσει (το λέει και η ανακοίνωση), υπάρχει θετικό κλίμα αλλά συμφωνία όχι και αυτή δεν υπάρχει όπως φαίνεται επειδή ο ελληνας τεχνικός έχει συμβόλαιο με την Κίνα . Μέχρι το 2016 αλλά δεν διευκρινίζεται αν πήρε άδεια ή όχι. Και εδώ υπάρχουν πολλά

θέματα.

Βασικά οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιαννάκης δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με όλα τα στελέχη της Κίνας και της ομοσπονδίας της και περιμένει να δει τι θα γίνει με το Μουντομπάσκετ και την γουάιλτ καρτ. Μόλις την πάρουν ως αναμένεται οι κινέζοι θα γίνει και η συζήτηση για το αν μπορεί να δουλέψει αλλού καθώς και εδώ οι πληροφορίες είναι συγκεχημένες και η ανακοίνωση του Άρη δεν ξεδιαλύνει την εικόνα. Μπορεί να πάρει άδεια ο Γιαννάκης όπως είχε και με την Λιμόζ που ήταν ταυτόχρονα πέρσι; Ή δεν μπορεί πλέον. Και επίσης σύμφωνα και με άλλες πληροφορίες ο Γιαννάκης δεν ήθελε να αναλάβει στο μέσο της σεζόν και θα περιμένει να τελειώσει η σεζόν και να δει το πλάνο για την συνέχεια και τι χορηγίες και μπάτζετ θα έχει ο Άρης και αν έλυσε τα προβλήματα με την ΦΙΜΠΑ κτλ.

Πάντως στον Άρη έχουν και άλλους στόχους για καλό και για κακό και γι αυτό δεν προχώρησαν σε άλλη λύση τώρα γιατί απέφυγαν και τα χρήματα για εξαγορά πχ μπάι άουτ (πχ Μάρκοβιτς) αλλά και και την δέσμευση για το καλοκαίρι που μπορεί να βγουν στην αγορά προπονητές που τους ενδιαφέρουν (πχ Πρίφτης, Βετούλας κτλ). Συνεπώς ο Άρης πορεύεται ως έχει και είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Γιαννάκη για το τέλος της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα