Αρχίζει να... αμφιβάλλει ο Λιν;

Η μέτρια αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι Χιούστον Ρόκετς μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα και η αντιστρόφως ανάλογη πορεία των Νιου Γιορκ Νικς φαίνεται πως έχουν φέρει… θύμησες του παρελθόντος στον Τζέρεμι Λιν. Ο βασικός πόιντ γκαρντ των "Ρουκετών" δεν αποδίδει μέχρις στιγμής τα αναμενόμενα, κάτι που επηρεάζει τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας του, σε αντίθεση με τους Νικς, οι οποίοι πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αυτό… ώθησε

τον πρώην παίκτη της ομάδας του "Μεγάλου Μήλου" να… μιλήσει γι τις ημέρες που πέρασε στη Νέα Υόρκη, αλλά και την εξαιρετικά καλή πορεία των Νικς μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα.

"Το μεγαλύτερο πράγμα ήταν ότι απολάμβανα να παίζω για τους φιλάθλους της ομάδας (σ.σ.: των Νιου Γιορκ Νικς). Ήμουν αρκετά ήρεμος όταν έγιναν όλα αυτά. Ξέρω ότι ο Θεός έχει ένα τέλειο σχέδιο. Και το απέδειξε στη ζωή μου. Δεν ταρακούνησε τους πάντες όσο περίμεναν. Αλλά εξακολουθώ να παραμένω ήρεμος με όσα έγιναν. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή" και κατέληξε αναφερόμενος στην πορεία των Νιου Γιορκ Νικς: "Παίζουν πολύ καλά κι εγώ δεν είμαι όσο καλός περίμενα πως θα είμαι προς το παρόν".

Το μετάνιωσε; Είτε ναι είτε όχι, όμως, ο Λιν καλείται να στηρίξει την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στους Χιούστον Ρόκετς και μαζί με τον Τζέιμς Χάρντεν να οδηγήσουν τους Τεξανούς στα πλέι οφ. Διαφορετικά, οι αναμνήσεις της Νέας Υόρκης θα αρχίσουν να τον "πνίγουν" όλο και περισσότερο…

Keywords
Τυχαία Θέματα