Απολαυστικό το γαλλικό All Star Game (vids)

Το 30ο All Star Game του γαλλικού πρωταθλήματος διεξήχθη στο Παρίσι με περισσότερους από 15 χιλιάδες φιλάθλους να το παρακολουθούν.

Στον διαγωνισμό δεξιοτήτων νικητής ήταν ο Μπέντζαμιν Σένε της Νανσί , επικρατώντας στον τελικό του Φρανκ Ντιλικίνα της Στρασμπούρ, που ήταν ο πρωταγωνιστής της Εθνικής Εφήβων της Γαλλίας στην πρόσφατη κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ U18.

Στα τρίποντα, ευστοχότερος ήταν ο Χέικο

Σάφαρτζικ της Ναντέρ, που στον τελικό σημείωσε 21 πόντους, έναντι 19 του έταιρου φιναλίστ, Τζον Ρόμπερσον της Σαλόν.

19 pts pour @lesca_remi #GoPL #Peak shoot out #ASG2016SFR pic.twitter.com/bDdc1ujlzm

Paris Levallois (@ParisLevallois1) 29 Δεκεμβρίου 2016

Στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ Γάλλων και ξένων, πραγματοποιήθηκε και ο πιο εντυπωσιακός διαγωνισμός, αυτός των καρφωμάτων,που πάντα κλέβουν την παράσταση. Κορυφαίος dunker αναδείχθηκε ο Ζερεμί Ενζουλιέ της Σαλόν, ο οποίος στον τελικό διαγωνίστηκε με τον Ντεόντε Μπάρτον της Λιλ και με 194 βαθμούς βρέθηκε στην κορυφή.

[VIDEO ] - Revivez la victoire de @Jezli9 au concours de dunks ! https://t.co/yqlk7lVNXt #ASG2016SFR @ASGLNB @LNBofficiel pic.twitter.com/kp5lMSARRr

SFR Sport (@SFR_Sport) 29 Δεκεμβρίου 2016

Οσον αφορά το καθαυτού All Star Game, οι ξένοι αστέρες της LNB ήταν οι νικητές, επικρατώντας των Γάλλων με 129-130 σε ένα απολαυστικό ματς. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τιμ Μπλου με 21 πόντους, ενώ 17 πρόσθεσε ο Τζον Ρόμπερσον και 15 ο ΝτιΤζέι Κούπερ. Για τους Γάλλους ξεχώρισαν οι Ουίλφραϊντ Γιεγκέτ με 21 πόντους ενώ οι Βενσάν Πουαριέ και Νίκολας Λανγκ είχαν από 19 έκαστος.

C'est parti pour le match @asglnb Vivez les premières minutes en direct avec nous ! #ASG2016SFR https://t.co/Mnj2To5oEs

SFR Sport (@SFR_Sport) 29 Δεκεμβρίου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα