Από αουτσάιντερ... φονέας των γιγάντων ο Άρης Πετρούπολης

Η μάχη της παραμονής στον 1ο όμιλο Νότου της Γ' Εθνικής συγκεντρώνει έντονο ενδιαφέρον, με τον Άρη Πετρούπολης να παλεύει με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί ξανά στην κατηγορία, όντας ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει "παντρέψει" καλά τους νεαρούς με τους πιο έμπειρους παίκτες και χάρη σε κάποιες υπερβάσεις, υπάρχουν ελπίδα για την επίτευξη του στόχου. Μέχρι στιγμής έχουν μπει στο "σακούλι" τέσσερα ροζ φύλλα, εκ των οποίων τα δύο είναι κόντρα σε δύο από τους "γίγαντες" της κατηγορίας, Δάφνη

Δαφνίου και Έσπερο ΑΟΠΑ.

Πλέον, η αθηναϊκή ομάδα βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι, καθώς μετά τη σημαντική επικράτηση επί της Καλαμάτας, έκανε το μεγάλο "μπαμ" κόντρα στην Δάφνη, με κορυφαίους τους Μακρόπουλο, Μπαζιώτη και Κεφάλα, ενώ ουσιαστικό ρόλο στην άμυνα έπαιξε ο "σκληροτράχηλος" Αντώνης Κυρίτσης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά του στο δάχτυλο και δήλωσε παρών για δεύτερο διαδοχικό, νικηφόρο παιχνίδι.

Ακόμα υπάρχει δρόμος και στην Πετρούπολη αισιοδοξούν πως το φινάλε του πρωταθλήματος θα τους βρει εκτός της επικίνδυνης ζώνης, αρκεί και να έρθουν τα ροζ φύλλα και στα ντέρμπι με τις άλλες ομάδες που παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα