Άντονι Ράντολφ στο Basketblog: «Ο στόχος μας δεν είναι το final four, αλλά το τρόπαιο»!

«Δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσεις στα playoffs, αλλά σε τι κατάσταση θα είσαι», απάντησε σε ερώτηση του basketblog ο εξαιρετικός φόργουορντ/σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Άντονι Ράντολφ λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ όπου οι Μαδριλένοι έφυγαν νικητές με 79-73.

Ο Αμερικάνος ήταν ο MVP της ομάδας του καθώς παρότι είχε ίδιους πόντους με τον Σέρχιο Γιουλ (21π.),

ο ίδιος είχε 7/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5 ριμπαόυντ, 4 μπλοκ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 30 (!) στο σύστημα αξιολόγησης .

Εκτός από τον αντίπαλο στα playoffs της Ευρωλίγκας ο Άντονι Ράντολφ, μας μίλησε για τον στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης στην φετινή διοργάνωση, το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ αποθέωσε και τον νεαρό συμπαίκτη του Λούκα Ντόντσιτς.

- Άντονι καλησπέρα και συγχαρητήρια για το μεγάλο διπλό και το εξαιρετικό μπάσκετ που παίξατε εσύ πως το είδες το παιχνίδι;

«Σήμερα παίξαμε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, εφαρμόσαμε το πλάνο που είχαμε και μας βγήκε και αγωνιστήκαμε σαν μεγάλη ομάδα και πήραμε την νίκη».

- Απόψε ήσουν ο MVP της ομάδας σου και ήσουν πολύ καλός σε άμυνα και επίθεση κάνοντας την διαφορά, συμφωνείς;

«Ήμασταν σκληροί, όλοι η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε και εγώ έκανα την δουλειά μου. Απόψε απλά έτυχε να ξεχωρίσω εγώ και να βρεθώ σε καλό βράδυ, σε άλλα ματς μπορεί να μην κάνω την διαφορά και να διακρίνονται άλλοι συμπαίκτες μου. Σημασία έχει να παίρνουμε μεγάλες νίκες όπως απόψε».

- Είστε πρώτοι στην βαθμολογία της Ευρωλίγκας εδώ και αρκετές αγωνιστικές και είναι πολύ πιθανό να τερματίσετε σε αυτή την θέση, υπάρχει άλλος στόχος εκτός της παρουσίας στο final four;

«Έχουμε κάνει μία καλή πορεία μέχρι στιγμής στην φετινή Ευρωλίγκα, αλλά ο στόχος μας δεν είναι η παρουσία μας στο final four της Κωνσταντινούπολης. Ο στόχος που έχουμε θέσει είναι να γίνουμε Πρωταθλητές Ευρώπης».

- Έχετε προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο ειδικά, όπως ο Ερυθρός Αστέρας ή η Αναντολού Εφές;

«Όταν προκρίνεσαι στα playoffs δεν έχει σημασία τόσο πολύ ποιον θα αντιμετωπίσεις, αλλά να είσαι σε καλή κατάσταση, συγκεντρωμένος και να προφυλάξεις την έδρα σου ώστε να προκριθείς στο final four. Έτσι και αλλιώς οι οκτώ ομάδες που θα προκριθούν δεν έχουνε μεγάλες διαφορές μεταξύ τους».

- Πες μας λίγα λόγια για τον συμπαίκτη σου, Λούκα Ντόντσιτς που όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον;

«Είναι πολύ νέος ακόμα και ήδη κάνει την διαφορά σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ σύντομα όλα θα μιλούν για αυτόν και θα φτάσει στην κορυφή. Ενώ πιστεύω ότι μπορεί να ξεχωρίσει μία μέρα και στο ΝΒΑ αν συνεχίσει να δουλεύει».

Keywords
Τυχαία Θέματα