Αντετοκούνμπο: «Παίζω για τον Θανάση» και τα κατορθώματα του (vid's)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στο 4ο triple-double του μέσα στην φετινή σεζόν, στη νίκη των Μπακς επί των Νετς, και στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, τόνισε ότι αισθάνεται υπέροχα το τελευταίο διάστημα (στο οποίο είναι ιδιαιτέρως θεαματικός), και ότι πάντα θέλει να δείχνει κάτι όταν τον παρακολουθεί από την κερκίδα, ο αδελφός του ο Θανάσης.

Έγραψες ιστορία ως ο πρώτος παίκτης των Μπακς ο οποίος έχει πετύχει τέσσερα triple-double σε μια σεζόν, και εσύ το κατάφερες μέσα σε τρεις εβδομάδες. Ποιο ήταν το κλειδί:

«Νομίζω οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου, με

βοηθούν να νιώθω πιο άνετα στο παρκέ, και η ψυχολογία μου είναι σε καλή κατάσταση αυτή την εποχή, και προσπαθώ να κάνω το σωστό στο παρκέ. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα έχοντας και τον αδελφό μου τον Θανάση στις κερκίδες, ο οποίος όταν αγωνίζομαι στη Νέα Υόρκη έρχεται και με παρακολουθεί, και όταν συμβαίνει αυτό πρέπει να του δίνω κάτι, και να του δείχνω πόσο σκληρά μπορώ να αγωνιστώ. Αισθάνομαι περίφημα το τελευταία διάστημα».

Δείτε video με τις δηλώσεις του, και με την νέα εξαιρετική του εμφάνιση, όπου απέναντι στους Νετς σκόραρε 28 πόντους με 12/16 δίποντα, 4/11 βολές, 14 ασίστ, 11 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 3 λάθη σε 40:39:

Make Them Remember The Name. #OwnTheFuture pic.twitter.com/dSjrz4GdUR

— Milwaukee Bucks (@Bucks) March 14, 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα