Αντέτο: «Λάθος μου και δίκαιο αν τιμωρηθώ» (vid's)

Η φετινή εξαιρετική σεζόν των Μπακς και του Γιάννη Αντετοκούνμπο ολοκληρώθηκε μεν με τη συντριβή 120-66 από τους Μπουλς και τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο των πλέι-οφς. Όμως οι καθιερωμένες αποχαιρετιστήριες συνεντεύξεις των μελών της ομάδας ήταν όλο χαμόγελα. Ο «Αντέτο», πάντως, ρωτήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (2/5) και για την αποβολή του στον τελευταίο αγώνα με το Σικάγο, λόγω αντιαθλητικού χτυπήματος στον Μάικ Ντανλίβι τζούνιορ των «Ταύρων» και παραδέχθηκε ότι «δεν ήταν σωστό από την πλευρά μου».

Ο «Giannis» εξήγησε μεν πως ο παίκτης των Μπουλς «έπαιζε βρώμικα, όμως αυτό είναι κάτι

που κάνουν όλοι οι βετεράνοι για να σε αποπροσανατολίσουν και να σε εκνευρίσουν. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Ήταν λάθος μου που τον έσπρωξα την ώρα που έκανε το σουτ. Δεν πρόκειται να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Του ζήτησα συγνώμη και είμαι έτοιμος να δεχτώ τις συνέπειες. Αν τιμωρηθώ, θα είναι κάτι απόλυτα δίκαιο»...

Στις ερωτήσεις των Μ.Μ.Ε. για την χρονιά των Μπακς, ο διεθνής φόργουορντ σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του βρέθηκε στα πλέι-οφς μία σεζόν μετά την τελευταία θέση στη Λίγκα και τόνισε πως «άλλαξαν πολλά πράγματα και ιδιαιτέρως γρήγορα στην ομάδα μας. Κάναμε μια καταπληκτική σεζόν γιατί όλοι δουλέψαμε σκληρά και αυτό φάνηκε στο γήπεδο». Μάλιστα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο summer league του Ιουλίου στο Λας Βέγκας, λέγοντας ότι «σκοπεύω να συνεχίσω τις προπονήσεις για να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και ίσως πάρω μέρος και φέτος στο summer league».

Keywords
Τυχαία Θέματα