Ανοδος μέσω... μετακόμισης!

Τα σενάρια περί συγχωνεύσεων δίνουν και παίρνουν κάθε τέτοια εποχή. Υπάρχει ένα, που ξεφεύγει από το πλαίσιο των απλών φημών, που δεν έχει βγει στη δημοσιότητα και που αν προχωρήσει, θα προκαλέσει πάταγο.


Ο εύρωστος επιχειρηματίας που εσχάτως ασχολήθηκε με το μπάσκετ με την παρότρυνση του προπονητή που εμπιστεύτηκε από την αρχή του εγχειρήματος, είδε να γίνεται μια καλή προσπάθεια που δεν έφερε όμως την πολυπόθητη άνοδο.


Αυτήν, την άνοδο, την πήρε από την κατηγορία του μια ομάδα όχι ακριβώς γειτονική, αλλά όχι και πολύ μακρινή, με ιστορία και κόσμο, όπως η δική του αλλά

και με συνολικά πιο "βαριά" μπασκετική φανέλα. Στην οποία αυτή ομάδα, ο προπονητής του επιχειρηματία είχε καλό πέρασμα τα χρόνια της δόξας.


Επειδή ο επενδυτής έχει παράπονα από τη συμπεριφορά και τη μη στήριξη των φορέων της περιοχής της νυν ομάδας του, άκουσε με ενδιαφέρον την πρόταση του προπονητή για... μετακόμιση στην άλλη περιοχή. Και στην άλλη ομάδα φυσικά. Και οι συζητήσεις ήδη άρχισαν. Αν ολοκληρωθούν, πράγμα όχι εύκολο αφού στην ομάδα... στόχο υπάρχει ισχυρό "μπλοκ" από τον ερασιτέχνη που δεν θέλει... ξένουν μέσα στα πόδια του, τότε θα μιλάμε για το ντιλ της χρονιάς συνολικά στο μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα