Ανάλυση Σαββάτου (Α1)

ΑΠΟΛΛΩΝ Π. - ΚΑΒΑΛΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ Π.: Συναγερμός στην Πάτρα καθώς με ήττα η ομάδα μπλέκει σε χοντρές περιπέτειες. Ο Απόλλωνας είναι δουλεμένος και παλεύει με την άμυνα αλλά δεν μπορεί να κρατήσει διαφορές όταν παίρνει καθώς λείπει ο ηγέτης. Γυρνά σήμερα ο βασικός πλέι μέικερ ο Αργυρόπουλος πάντως. Με τον ΚΑΟΔ έχασε εντός με 3.000 κόσμο από +12 στο 36'! Στο Περιστέρι δεν μπόρεσε να κρατήσει

την νίκη και μάλιστα από το 64-73 στο 36'! Σαφώς θα έχει και πολύ άγχος.

ΚΑΒΑΛΑ: Τελευταίο χαρτί για την Καβάλα που με νέα ήττα γίνεται πρώτο φαβορί  για Α2.
Πάντως η Καβάλα με τον Γκαγκαλούδη και τον Γκράντι βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα αλλά έχασε την ευκαιρία με τον Πανιώνιο καθώς προηγήθηκε με 22-10, 43-30, 53-42 , έμεινε πίσω και με 5-6π αλλά το έκανε θρίλερ(80-80 στο 39') και το έχασε. Μεγάλος άγχος και πίεση καθώς τρίζει και η καρέκλα του Χουγκάζ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ματς κατηγορία νωρίς νωρίς. Ο Απόλλωνας έχει τον κόσμο και την άμυνα, η Καβάλα την επίθεση, άγχος πολύ αμφότεροι. Ο Απόλλωνας το παίρνει όχι εύκολα πάντως και οριακό με το -4 αλλά έχει τύχη στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΑΡΗΣ

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Ο Πανελευσινιακός παίζει φέτος στο κλειστό του Περιστερίου που είναι η έδρα του αναγκαστικά αλλά και που μαζεύει κόσμο. Ο Πανελευσινιακός που πάλεψε στην Ρόδο αν και χωρίς τους Ραίβιο και Χιουζ που γυρίζουν σήμερα και παρά την μεγάλη αστοχία με 2/17τρ. Παρόλα αυτά μπήκε καλά (19-25) αλλά στην συνέχεια έχασε εύκολα. Ματς κλειδί.

ΑΡΗΣ: Ο Άρης χωρίς Αμερικανούς φέτος λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών από την ΦΙΜΠΑ, έχει πολλά προβλήματα καθώς έχει καλό ρόστερ από έλληνες αλλά ξεκίνησε άσχημα και άλλαξε ήδη προπονητή. Λογικά ενισχυμένος με Χαντ και Τσιάρα και προσέχουμε όμως ότι μένει από δυνάμεις αφού έχει καλούς έλληνες βασικούς  είναι όλοι μεγάλοι σε ηλικία. Με τον Ηλυσιακό στο ντεμπούτο του Αγγέλου στον πάγκο γλίτωσε το σοκ όταν το 36-21 στο 23' έγινε και 45-49 με μεγάλο πρόβλημα στην ζώνη και το πήρε με την εμπειρία και την έδρα στο τέλος και ηρέμησε κάπως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ντέρμπι λογικά αλλά ο Άρης είναι Άρης, έχει φανέλα, εμπειρία, καλύτερο ρόστερ και γεμίζει. Λάθος το +3 που έχει και πάμε πολύ δυνατά μαζί του στο διπλό αφού μπορεί φυσικά και την νίκη καθαρά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ο Πανιώνιος κερδίζει αλλά δεν αρέσει καθώς έχει το καλύτερο ρόστερ μετά τους δύο "αιώνιους" αλλά δεν έχει βρει ακόμα την διάρκεια και την χημεία που θέλει και δεν παίζει ανάλογα με το επίπεδο που πρέπει να έχει. Δυνατή έδρα. Πέρασε με ανατροπή από την Καβάλα έχοντας πάλι νεκρά διαστήματα (22-10, 43-30, 53-42, 80-80) αφού και λίγο πριν το φινάλε πήρε διαφορές μικρές και τις έχασε.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Ο Κολοσσός κερδίζει και είναι αήττητος παρά το χειρότερο ρόστερ φέτος αλλά έχει πλέον εμπειρία, χημεία με την άμυνα βασικά δεν είχε πρόβλημα μετά το 19-25 με την Ελευσίνα εντός να πάρει την νίκη. Δεν έχει πάντως την περσινή ομάδα ειδικά σαν πάγκο αλλά είναι έμπειρος και με παίκτες με προσωπικότητα. Πρόβλημα στο σέντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Πανιώ

Keywords
Τυχαία Θέματα