Ανάλυση Πέμπτης (Ευρωλίγκα)

ΦΕΝΕΡ - ΟΛΙΜΠΙΑ
Η Φενέρ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει, για την ακρίβεια θα κερδίσει εύκολα με την έδρα και σαν καλύτερη ομάδα αλλά η Ολίμπια είναι μαχητική και οι 12π δεν είναι λίγοι. Είναι οριακοί μάλιστα και στοιχηματικά το ματς πολύ δύσκολο. Άλλωστε ακόμα και η Φενέρ σε αυτό τον πολύ δύσκολο όμιλο δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Η τούρκικη ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ και γεμάτο γήπεδο αλλά δεν έχει βρει ακόμα την διάρκεια που θέλει. Χωρίς τον βασικό της πόιντ τον Μακάλεμπ που μάλλον επιστρέφει, το έκανε θρίλερ στην Ρωσία

με την Χίμκι και έχασε με καλάθι στο μηδέν από 31-20 και 49-39.

Η Ολίμπια Λουμπλιάνας έκανε τις δύο νίκες με την Καντού την οποία νίκησε και στη Σλοβενία την περασμένη εβδομάδα σε ματς θρίλερ (61-67,79-75,79-79) και βοήθησε έτσι τον ΠΑΟ αλλά δεν ελπίζει λόγω δυσκολίας ομίλου σε πρόκριση. Πάντως είναι μαχητική και πονηρή και εκτός έχοντας και το διπλό στο Καντού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Φενέρ εύκολα σχετικά αλλά με τους 12π Νο Bet.

ΣΑΛΟΝ - ΑΛΜΠΑ
Παιχνίδι τελικός πρόκρισης και για τις δύο ομάδες που είναι τυχερές καθώς βρίσκονται σε αυτόν τον εύκολο όμιλο και ο νικητής κάνει βήμα πρόκρισης τεράστιο. Συνεπώς θα έχουν και άγχος. Η Σαλόν πήρε μεγάλο διπλό με την Πρόκομ στην Πολωνία με ανατροπή μάλιστα καθώς έχανε με 16-5 αλλά με 11/20τρ το γύρισε (51-43, 58-64, 65-73) και νίκησε και σχετικά εύκολα στο τέλος. Στηρίζεται στην χημεία της και την επίθεση αλλά δεν έχει πάγκο και γι αυτό πήρε τον έμπειρο πλέι μέικερ Κέβιν Χιούστον. Καλή έδρα.

Στο Βερολίνο είχε χάσει στον πρώτο γύρο από +12 με 74-71 και συνεπώς θέλει και +4 για ισοβαθμία. Η Άλμπα είναι έμπειρη γερμανική ομάδα αλλά και αυτή δεν έχει μεγάλο βάθος και παρουσιάζει μπλακ άουτ. Μαχητική πάντως έχοντας το διπλό στην Σιένα στην πρεμιέρα, αλλά και άτυχη καθώς έχασε στο τέλος στην έδρα της και στο καλάθι από Μακάμπι και Σιένα στα δύο τελευταία της παιχνίδια. Με τους ιταλούς έχανε με 17-26,38-52 και πέρασε 61-60 και 67-64 αλλά είχε κακές επιλογές στο τέλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Κλασικό Νο Bet σε όλα.

ΜΑΛΑΓΑ - ΠΡΟΚΟΜ
Θέμα διάθεσης της Μάλαγα που είναι άλλο επίπεδο από την Πρόκομ η διαφορά. Η Μάλαγα που στον 1ο γύρο είχε αγχωθεί από +15 στην Πολωνία αλλά κέρδισε. Εξασφαλίστηκε νωρίς σε αυτό τον εύκολο όμιλο και πλέον θέλει και την 1η θέση μετά το μεγάλο διπλό στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι σε ματς θρίλερ που το πήρε από 62-61 στο 39' αν και οι βολές ήταν 29-3(!) κατά της. Πάντως αν και έχει καλή έδρα με 12000 κόσμο, στην Ισπανία με κακή εμφάνιση καθώς δεν έχει την διάρκεια που θέλει ο Ρέπεσα, έχασε εντός εύκολα από την Εστουδιάντες την Κυριακή.

Η Πρόκομ με μόλις μια νίκη είναι ίσως η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης και τελευτα'ια μένει και από δυνάμεις όπως φάνηκε και με την Σαλόν που προηγήθηκε με διαφορές (35-27,51-43) αλλά πάλι κατέρρευσε στο τέλος και έχασε και εύκολα (58-64,65-73). Ντεμπούτο ο Ρίτσαρτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Περίπατο η Μάλαγα, θέμα διάθεσης το -15 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ που έχει τύχη αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό.

ΜΙΛΑΝΟ - ΤΣΕΝΤΕΒΙΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα