Αλβέρτης: «Να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη»

Ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει την Μ. Παρασκευή (18/4, 19:15, Δ.Τ.2) αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, δηλαδή να νικήσει ώστε να… κλέψει το πλεονέκτημα έδρας και να έρθει πιο κοντά στο Μιλάνο.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μιλώντας στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ενόψει της δεύτερης μάχης με τους Μοσχοβίτες επεσήμανε πως δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του πρώτου αγώνα, ώστε οι «πράσινοι»

να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά τι είπε ο Αλβέρτης: «Χάσαμε το πρώτο ματς, αλλά προχωράμε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της σειράς. Πρέπει να κοιτάξουμε όλα τα λάθη που κάναμε και να μην τα επαναλάβουμε στο δεύτερο ματς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι, αλλά να κρατήσουμε όσα θετικά βγάλαμε στο παρκέ. Πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα και να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, αν θέλουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς».

Πέραν του προπονητή του Παναθηναϊκού, στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μίλησαν και τρεις παίκτες του, που έδωσαν το δικό τους μήνυμα νίκης για το δεύτερο παιχνίδι.

Ζακ Ράιτ: «Παίξαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, διότι χάσαμε το ματς. Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία για να πάρουμε αυτό για το οποίο ήρθαμε εδώ. Έχουμε πίστη στην ομάδα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας, δηλαδή να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να παλέψουμε ως ομάδα και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που μας στοίχισαν. Πιστεύω πως όλα τα παιχνίδια της σειράς θα είναι σαν το πρώτο».

Ραμέλ Κάρι: «Την Παρασκευή θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρο. Και οι δύο ομάδες πρέπει να προετοιμαστούν για μάχη. Ελπίζω να νικήσουμε. Πρέπει να ευστοχήσουμε στις ελεύθερες βολές σίγουρα, να κρατήσουμε την έντασή μας και να τα πάμε καλύτερα στην επίθεση».

Γιόνας Ματσιούλις: «Περιμένουμε το ίδιο δυνατό παιχνίδι την Παρασκευή. Πρέπει να παίξουμε καλά δύο μέρες μετά το πρώτο ματς. Όλα μπορούν να συμβούν. Ηρθαμε με επιθυμία να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ολοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα