Άιβερσον: «Μόνο σαν παίκτης ήθελα να μοιάσω στον Τζόρνταν»

Χωρίς αμφιβολία ο Άλεν Άιβερσον αποτελεί μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στην ιστορία του ΝΒΑ, καθώς το αστείρευτο ταλέντο συνδυαζόταν με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του εντός και εκτός παρκέ. Άλλωστε αυτός ο χαρακτήρας, τον έκανε να αγαπηθεί όσοι λίγοι αθλητές.

Κατά την βράβευσή του στο Hall of Fame δεν παρέλειψε να τονίσει πως ο Μάικλ Τζόρνταν αποτελούσε γι αυτόν μεγάλο είδωλο, μόνο εντός παρκέ όμως, γιατί εκτός, δεν

ήθελε να του μοιάσει...

Αναλυτικά τα λεγόμενα του «Answer»:

«Σχετικά με το μπάσκετ, ναι, ήθελα να γίνω σαν τον Μάικλ. Ναι. Όλοι δεν άρχισαν το μπάσκετ όταν εκείνος έφτασε; 'Ολοι ήθελαν να γίνουν σαν τον Μάικλ. Αλλά εγώ δεν ήθελα να γίνω εκείνος, δεν ήθελα να μιλάω σαν εκείνον, δεν ήθελα να ντύνομαι σαν εκείνον. Ένοιωθα ότι ήταν τέλειο που ήμουν αυτός που η ητέρα μου αγάπησε, που ο προπονητής μου αγάπησε, που η αδελφή μου αγάπησε, που η κοπέλα μου αγάπησε, που τα παιδιά μου αγάπησαν. Αυτό είναι το σωστό για εμένα. Τώρα, σαν παίκτης ναι θα ήθελα να ήμουν στο επίπεδο του Τζόρνταν. Αν μπορούσαν να έχω επιλογή ναι θα ήθελα να είμαι σοφός σαν τον Μαίκλ Τζόρνταν».
Keywords
Τυχαία Θέματα