Αγνόησε τον ιατρό... για χάρη του Σέιγκερ ο Μπάρκλεϊ! (pics)

Αποτελεί μία πραγματικότητα, ότι ο Κρεγκ Σέιγκερ είναι μία από τις πιο συμπαθείς προσωπικότητες του ΝΒΑ, έχοντας ιδιαίτερη σχέση με παίκτες, προπονητές και σχολιαστές με τους οποίους βρίσκεται σε άμεση επαφή, λόγω του ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου, ενώ μετά τη διάγνωση της λευχαιμίας, με την οποία παλεύει εδώ και τρία χρόνια, διαθέτει μία σπουδαία βάση φιλάθλων που τον υποστηρίζει, παρακολουθώντας την εξέλιξη της υγείας του. Ένα από τα πρόσωπα που δεν κρύβουν την εκτίμησή τους στον έμπειρο δημοσιογράφο, είναι ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ,

ο οποίος έφτασε σε σημείο να αψηφήσει εντολές του ιατρού του, για να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται!

Ο πρώην «αστέρας» του ΝΒΑ και νυν τηλεσχολιαστής, αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση, όταν έμαθε ότι η γυναίκα του Σέιγκερ δεν μπορούσε να βρίσκεται δίπλα του. Η τελευταία, υποφέρει τις τελευταίες μέρες από ένα κρύωμα, εξαιτίας του οποίου ήταν επιτακτική ανάγκη, να επιστρέψει στο σπίτι της και να μείνει, μέχρι να θεραπευτεί. Στο άκουσμα της είδησης αυτής, ο Μπάρκλεϊ αποφάσισε να «πετάξει» να Χιούστον, σε μία σπουδαία πράξη που, παρεμπιπτόντως, έφερε «εκτός ορίων» τον ιατρό του.

Αυτό συνέβη, διότι πριν ένα μήνα, ο Μπάρκλεϊ είχε χειρουργηθεί επιτυχημένα στο ισχίο του, έχοντας εντολή να μην ταξιδέψει. Εκείνος, όμως, είπε στον ιατρό του πως επρόκειτο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης. «Ο Κρεγκ Σέιγκερ είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που έχω γνωρίσει. Πάμε να τον δούμε για να του δώσουμε χαρά, αλλά φεύγοντας στο τέλος αναρωτιόμαστε πραγματικά αν υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά μαζί του. Έχει την πιο θετική συμπεριφορά. Όταν προσπαθείς να τον κάνεις να χαρεί, η συμπεριφορά του είναι τέτοια που κάνει εσένα να χαρείς», ήταν τα λόγια του Τσαρλς Μπάρκλεϊ, που φανερώνουν το τι σημαίνει για τον ίδιο, ο συνάδελφός του στο ΤΝΤ.

Have to thank Barkley for keeping my Dad company today in Houston as he finished his final prep work & for being there every step.

— Craig Sager II (@CraigSagerJr) 31 Αυγούστου 2016
Keywords
Τυχαία Θέματα