«Αυτοκρατορική» υποδοχή Ερντογάν στη «Γαλατά» (pics)

Η κατάκτηση του Eurocup από τη Γαλατάσαραϊ, έχει δικαιολογημένα «σκορπίσει» τον ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας και των φιλάθλων της, ενώ έχει εγείρει και το ενδιαφέρον της ηγεσίας της χώρας. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, κάλεσε τους Κυπελλούχους Ευρώπης στο παλάτι του, προκειμένου να τους τιμήσει και να τους δώσει εκ του σύνεγγυς, τα εύσημα για τη μεγάλη τους επιτυχία.

Ο ισχυρός άνδρας της γειτονικής μας χώρας, φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος στη συνάντηση με τους παίκτες και το τεχνικό

επιτελείο της «Τσι Μπομ Μπομ», απωθώντας τον συνήθως αυστηρό τρόπο έκφρασής τους και βγάζοντας μέχρι και... selfies, καθώς και φωτογραφίες με το τρόπαιο του Eurocup. Ακολουθώντας μάλιστα, τη λογική των μεγάλων ονείρων, στην οποία είναι επίσης συνηθισμένος, προέτρεψε στους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ, να προβούν σε ουκ ολίγες ενέργειες, οι οποίες μπορεί να «εκτοξεύσουν» το σύλλογο.

«Οι επιδιώξεις της Γαλατά δεν είναι συμβατές με τον κόσμο που μπορεί να τη σπρώξει προς την επιτυχία. Η ομάδα αυτή, θα έπρεπε να έχει ένα γήπεδο τουλάχιστον 15.000 θέσεων», ήταν τα λόγια του Ερντογάν, θεωρώντας λίγο ακόμη και το χωρητικότητας 12.500 θέσεων «Αμπντί Ιπεκτσί». Ακόμη, κατέστησε ξεκάθαρο πως, παρότι υπάρχει η πολιτική στήριξης των νεαρών Τούρκων παικτών, πρέπει να παραμένουν στο σύλλογο παίκτες, όπως ο Βλαντιμίρ Μίτσοφ, ο Στεφάν Λάσμε και ο Μπλέικ Σιλμπ, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα