Α2: Οι κορυφαίοι της 4ης αγωνιστικής

Πολλά τα νέα πρόσωπα στη πεντάδα των κορυφαίων της αγωνιστικής, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο το οποίο δείχνει και την πλειονότητα των καλών παικτών που αγωνίζονται στην Α2. Αναλυτικά:

1. Άλκης Παππάς: Την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παγκρατίου και μία από τις καλύτερες της καριέρας του πραγματοποίησε ο 25χρονος πλέι μέικερ στην αναμέτρηση με το Λαύριο. Η συμβολή του στη νίκη επί του Λαυρίου ήταν καθοριστική καθώς αναδείχθηκε πρώτος

σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους (18 π., (3/4 διπ., 4/5 τριπ.), ενώ είχε 2 ασ., 1 κλ. Ενδεικτικό της εξαιρετικής ημέρας που βρέθηκε ο Παππάς, το γεγονός ότι στη πρώτη περίοδο είχε τρία συνεχόμενα εύστοχα τρίποντα!

2. Ευθύμης Κοθράς: Ουσιαστικός και αποτελεσματικός ο γκαρντ του Ηρακλή, ήταν ο καταλύτης της επικράτησης επί του Αετού. Με 24 πόντους (9/10 β., 3/7 διπ., 3/4 τριπ.), 6 ριμπ., 3 ασ., 2 κλ., παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου της ομάδας του, στη πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν.

3. Γιάννης Δημάκος: Τρομερό ματς από τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ του Ψυχικού, στη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας. Είναι από τις περιπτώσεις που οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια για την απόδοση ενός παίκτης, καθώς είχε 25 π. (2/2 β., 7/9 διπ., 3/5 τριπ.), 2 ριμπ. και 3 ασ., στη καλύτερη φετινή του εμφάνιση.

4. Δημήτρης Γιανναλέτσος: Η Λιβαδειά πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στην Α2, η οποία προήλθε με εμφατικό τρόπο επί του μέχρι πρότινος αήττητου Φίλιππου Βέροιας. Μεγάλος πρωταγωνιστής των Βοιωτών ο 29χρονος φόργουορντ, που στα 23 λεπτά συμμετοχής του έκανε... όργια στο παρκέ πετυχαίνοντας 19 πόντους (5/5 β., 7/11 διπ.), ενώ είχε και 7 ριμπ., 2 λάθη, 2 ασ. (936 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης).

5. Κώστας Μαχαίρας: Από τους σταθερότερους σε απόδοση παίκτες του Εθνικού, ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ έλαμψε με τη παρουσία του και στον νικηφόρο αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου σε 19 λεπτά πρόλαβε να κάνει... πράματα και θάματα στο παρκέ. Η συγκομιδή του ήταν: 18 π. (6/7 διπ., 6/8 διπ.), 5 ριμπ., 1 ασ. και 1040 βαθμοί αξιολόγησης.

Rising Star - Χρήστος Λάκκας: Ο 23χρονος γκαρντ έκλεψε τη παράσταση στη δραματική νίκη του Παγκρατίου επί του Λαυρίου. Μπορεί να έβαλε 4 πόντους όλους κι όλους, όμως ήταν πόντοι - χρυσάφι. Ο Λάκκας ήταν εύστοχος στις δύο βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ με το εξαιρετικό του λέι απ έγραψε το τελικό 73-71 υπέρ των "ροσονέρι".

Προπονητής της αγωνιστικής - Γιώργος Ρεμεντέλας

Το Ψυχικό μετέτρεψε σε... περίπατο το υποτιθέμενο "ντέρμπι" με τη Δόξα Λευκάδας και σε αυτό είχε μεγάλη συμβολή ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος μετά τη περσινή πρώτη εμπειρία στην Α2 δείχνει φέτος να βρίσκει τα... πατήματα του. Καλώς η κακώς όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όπως φάνηκε στο ματς του περασμένου Σαββάτου, ο Ρεμεντέλας είχε προετοιμάσει τέλεια την ομάδα του, διαχειρήστηκε άψογα το πλούσιο υλικό που έχει στη διάθεση του και ασφαλώς και καρπώνεται μεγάλο μερίδιο της σπουδαίας νίκης επί της ισχυρής Δόξας, η οποία έφερε το Ψυχικό στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα