Α2: Οι κορυφαίοι της 24ης αγωνιστικής

1. Ιβάν Βουκαντίνοφ: Πληθωρική παρουσία είχε στην 11η συνεχόμενη νίκη της Λιβαδειάς ο έμπειρος Σέρβος γκαρντ. Στη νίκη επί της πρωτοπόρου Καβάλας, πέτυχε 26 π. (2/5 β., 9/13 διπ., 2/4 τριπ.) και μαζί με τον Γκαγκαλούδη "σμπαράλιασαν" την άμυνα του αντιπάλου. Στη στατιστική του κατέγραψε και 3 ριμπ., 2 ασ., 2 κλ.

2. Σάββας Χρυσόπουλος: Το καλύτερο φετινό του παιχνίδι το φύλαγε για τον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν ο 25χρονος άσσος του Ηρακλή. Πολύ μεγάλη η συμβολή του στην θριαμβευτική νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας

με 21 πόντους. (4/4 β., 4/11 διπ., 3/3 τριπ.), 4 ριμπ. και 4 ασ.

3. Αντώνης Μιχάλογλου: Ο σταθερότερος ίσως σε απόδοση παίκτης του Ηρακλή τη φετινή σεζόν, ήταν εξαιρετικός και στη νίκη επί του Φίλιππου. Η προσφορά του ήταν ουσιαστική καθώς πέτυχε 15 πόντους (2/2 β., 5/8 διπ., 1/1 τριπ.), είχε 4 ριμπ. και 3 ασ., αλλά και μεγάλη συνεισφορά στο αμυντικό κομμάτι.

4. Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης: Εμπειρία και ποιότητα συνδυάζει ο 31χρονος φόργουορντ του Εθνιικού, που πρόσθεσε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Ψυχικό ο "Γκίζο" είχε 18 πόντους (5/8 β., 5/7 διπ., 1/5 τριπ.), 5 ριμπ., 1 ασ.

5. Στέφαν Τζόρτζεβιτς: Θεωρείται ο καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος και το επιβεβαίωσε στην επικράτηση του Αρκαδικού επί του Παγκρατίου στο Μετς. Απολογισμός: 20 π. με 2/4 β., 9/12 διπ.), 11 ριμπ., 1 ασ., 1 κλ., με αποτέλεσμα να "γράψει" 928 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

RisingStar - Γιαννούλης Χατζηνικόλας: Ο "μικρός" ολοένα και μεγαλώνει και μεγαλώνει και ωριμάζει. Το Παγκράτι μπορεί να γνώρισε την ήττα από τον Αρκαδικό, όμως ο 19χρονος γκαρντ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, μοιράζοντας μάλιστα 7 ασίστ: Είχε επίσης 11 πόντους (1/1 β., 2/3 διπ., 2/4 τριπ.), 3 ριμπ., 1 κλ. και 1 κοψ.

Προπονητής της αγωνιστικής - Στέφανος Πέρκος

Επέστρεψε στον Ηρακλή μόλις "έσφιξαν τα γάλατα" και η ομάδα βρίσκονταν στο... χείλος του γκρεμού και μέχρι στιγμής καταφέρνει να τον κρατήσει "ζωντανό". Στον κρισιμότερο αγώνα της σεζόν ο "Γηραιός" συνέτριψε τον Φίλιππο Βέροιας και αύξησε σημαντικά τις ελπίδες παραμονής του στην Α2, με τον Έλληνα προπονητή να έχει σημαντικό μερίδιο στην επικείμενη επιτυχία. Ο Πέρκος είναι ένας κόουτς που γνωρίζει καλά την φιλοσοφία του ιστορικού συλλόγου και έχει καταφέρει να την περάσει και στους παίκτες του οι οποίοι ανεβάζουν σταδιακά, στα τελευταία ματς, την απόδοση τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα