Α1: Ο απολογισμός της 13ης αγωνιστικής

Με δύο αλλαγές προπονητών έκλεισε ο 1ος γύρος της Α 1 και έπεσε η αυλαια του. Και με πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια. Που έφεραν και εξελίξεις. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Ολυμπιακός με κρεσέντο του Σπανούλη στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε πρόβλημα και πέρασε εύκολα από την Νέα Σμύρνη και καθάρισε την 2η θέση που με το -2 και το κάζο της Δράμας κυνηγούσε και ο

Πανιώνιος . Ενας Πανιώνιος που όμως φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και δικαίως έχασε εύκολα και δεν έδειξε ότι είναι έτοιμος για αυτό το επίπεδο ακόμα.

Ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην κορυφή με την αγχωτική σχετικά νίκη του με τον μαχητικό μετά τις αλλαγές Απόλλων Πατρών που ήταν ανεβασμένος με τον νέο του αμερικακό τον Ρος να αφήνει υποσχέσεις. Οι πράσινοι ήταν φανερό ότι είχαν κούραση και έκαναν συντήρηση.
Στην μπόμπα της αγωνιστικής ο Κολοσσός με την αμυνά του πέρασε και εύκολα από το άδειο λόγω τιμωρίας Παλέ στην Θεσσαλονίκη νικώντας τον Άρη που έκανε μια άσχημη ήττα και έτσι στην θέση του υπηρεσιακού αλλά με προοπτικές μονιμότητας Μουρατίδη, ήρθε ο Μίνιτς. Και η ομάδα της Ρόδου με το δεύτερο διπλό της έκανε σημαντικό βήμα παραμονής. Ανάσα παραμονής πήρε ο Ηλυσιακός στο επίδης άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό του νικώντας και εύκολα το ντεφορμέ τελευταία Ρέθυμνο με αποτέλεσμα και αυτό να αλλάξει προπονητή καθώς απολύθηκε ο Γιαπλές και μάλλον τον διαδέχεται ο Καλαφατάκης.

Ονειρικά κλέινει τον 1ο γύρο ο ΚΑΟΔ με την ομάδα της Δράμας απρόσμενα να εξασφαλίζει από νωρίς την παραμονή της έχοντας και σαν παράσημο την βόμβα της χρονιάς με τον Ολυμπιακό . Ο ΚΑΟΔ νίκησε εύκολα τα μαχητικά αλλά χωρίς νίκη εκτός Τρίκαλα . Ονειρική σεζόν στην παρθενική της εμφάνιση στην Α 1 κάνει και η Κηφισιά που αγχώθηκε να κερδίσει την μαχητική Ελευσίνα εντός έδρας αλλά πλέον με 6 νίκες ουσιαστικά εξασφαλίζεται. Τέλος ο ΠΑΟΚ είχε και διαφορά 30π σχεδόν στην Χαλκίδα με τον Ίκαρο και η τελική του επικράτηση είναι με πλασματική διαφορά πόντων αφού χαλάρωσε στο τέλος. Ο Ίκαρος είναι σε δυσμενή θέση και με βαρύ κλίμα έχοντας αλλάξει ήδη προπονητή και ο ΠΑΟΚ συνέρχεται αλλά το άσχημο είναι ότι είχαμε επεισόδια με οπαδούς του ΠΑΟΚ στην αναχωρησή τους με το πούλμαν και τον τραυματισμό δύο φίλων του Παναθηναικού(!) που ήταν περαστικοί μακρυα από το γήπεδο!

Keywords
Τυχαία Θέματα