Live πριν από το τζάμπολ (Παναθηναϊκός-Μακάμπι)

Καλησπέρα σας από το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Στις 21:15, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα, με στόχο να επανέλθει στις επιτυχίες, ύστερα από την χαμένη σκληρή «μάχη» στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στην Αναντολού Εφές.

Η «ομάδα του λαού», από την πλευρά της, έχει την ίδια επιθυμία, καθώς προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα. Αναζητώντας ακόμη τον νέο της προπονητή, παράλληλα, δε θα έχει στη διάθεσή της, τους

Γκαλ Μέκελ και Σύλβεν Λάντερμπσεργκ.

* Άξιο αναφοράς, είναι το γεγονός ότι σήμερα αναμετρώνται… 12 τρόπαια! Οι δύο πλευρές, έχουν κερδίσει από έξι φορές τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, με τρία εξ αυτών να κρίνονται σε μεταξύ τους τελικούς, δύο υπέρ του Παναθηναϊκού (2000, 2011) και ενός υπέρ της Μακάμπι (2001).

* Συγκυριακά, η τελευταία κούπα του «τριφυλλιού» κατακτήθηκε με αντίπαλο τους Ισραηλινούς το 2011 στη Βαρκελώνη, για να πάρουν εκείνοι τρία χρόνια αργότερα την τελευταία τους Ευρωλίγκα στο Μιλάνο.

* 19:10, ο Σόνι Ουίμς βγαίνει πρώτος στο παρκέ για τα καθιερωμένα σουτάκια, «οργώνοντας» το παρκέ.

* 19:20, ο Ντεμέτρις Νίκολς είναι ο πρώτος εκ των παικτών του Παναθηναϊκού, ακολουθώντας το παράδειγμα του συμπατριώτη του.

* 19:35, ο Κρις Σίνγκλετον είναι ο δεύτερος από τους «πράσινους». Την ίδια στιγμή, την εμφάνισή του έκανε στο παρκέ ο εμβληματικός πρόεδρος της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι.

* Σιγά-σιγά, προσέρχονται και οι υπόλοιποι παίκτες.

* 20:25, όλοι οι παίκτες έχουν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

* 20:47, μπαίνει πρώτα η Μακάμπι με αποδοκιμασίες από μέρος του κοινού, για να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός σε αποθέωση, από τους περίπου 5.000 φίλους του.

* 20:57, ο Τσάβι Πασκουάλ εισέρχεται στο γήπεδο με ηχηρές επευφημίες.

* 21:10, Παρόμοιες αντιδράσεις και στην παρουσίαση, με τον Καταλανό τεχνικό να κερδίζει το αυθόρμητο χειροκρότημα ακόμη μία φορά από περίπου 10.000 φίλους των «πρασίνων».

* Οι αρχικές πεντάδες των δύο ομάδων, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός: Καλάθης, Φελντέιν, Νίκολς, Γκιστ, Σίνγκλετον

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Σίλεϊ, Γκάουντλακ, Ουίμς, Σμιθ, Άιβερσον

* Ο αγώνας άρχισε

Οι αποστολές των δύο ομάδων, είναι οι εξής:

Παναθηναϊκός (Τσάβι Πασκουάλ): Κρις Σίνγκλετον, Ντεμέτρις Νίκολς, Κέι Σι Ρίβερς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Πατ Καλάθης, Αντώνης Φώτσης, Νίκος Παππάς, Τζέιμς Φελντέιν, Τζέιμς Γκιστ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Νικ Καλάθης (αρχηγός)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Αμίρ Χαντάρ): Άντριου Γκάουντλακ, Βίκτορ Ραντ, Ντι Τζέι Σίλεϊ, Ντέβιν Σμιθ, Ντάγκαν Γιβζορί, Γκάι Πνίνι (αρχηγός), Γιόγκεφ Οχαγιόν, Σόνι Ουίμς, Τζο Αλεξάντερ, Κόλτον Άιβερσον, Μάικ Ζίρμπες

Keywords
Τυχαία Θέματα