Entourage

Αν έπρεπε να περιγράψω σε κάποιον το Entourage θα του έλεγα ότι είναι η πιο fun to watch αντρική σειρά που υπάρχει. Οι κακεντρεχείς θα πούνε ότι είναι το Sex and the City για άντρες αλλά θα προσπεράσω την προσβολή γιατί τίποτα δεν μπορεί να σπιλώσει την πιο επική σειρά που έχει φτιαχτεί ποτέ για τον αντρικό πληθυσμό

του πλανήτη.

Η σειρά του HBO βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην πορεία του Mark Wahlberg - που είναι executive producer και εμφανίζεται σε αρκετά επεισόδια- από άγνωστος ηθοποιός σε σταρ και πάνω από όλα στους κολλητούς του και την τρελή ζωή που κάνανε ακολουθώντας τον στο Hollywood. Που σημαίνει ποτά, γυναίκες , αυτοκίνητα, πάρτυ και λεφτά για ξόδεμα. Στον πυρήνα της όμως είναι η μεγαλύτερη σάτιρα για το Hollywood και το lifestyle όλου του σύμπαντος που το αφορά. Ηθοποιοί , στούντιο, μάνατζερ, ναρκωτικά, περνάνε όλα μέσα από το Entourage που τελικά αυτό που θέλει είναι να μας κάνει να περάσουμε καλά ζηλεύοντας λίγο -εντάξει πολύ- την ζωή ενός ηθοποιού που ζει στο L.A. και όπως λέει και ο δημιουργός του Doug Ellin , να μας μιλήσει για την αντρική φιλία μέσα από την σχέση μεταξύ των κολλητών-πρωταγωνιστών.

Το cast

Ο Vince είναι ένας ανερχόμενος ηθοποιός που από τις φτωχογειτονιές του Queens της Νέας Υόρκης κάνει το μεγάλο βήμα και γίνεται πρώτο όνομα στο Hollywood. Νάρκισσος, γυναικάς, χαλαρός τύπος που ξαφνικά είναι το επίκεντρο της δημοσιότητας. Στο ταξίδι του για το Los Angeles παίρνει μαζί του τους παιδικούς του φίλους για να ζήσουν την μεγάλη ζωή. Τον Drama ,μεγάλο του αδερφό, ηθοποιό Γ εθνικής και σεφ της παρέας. Γεμάτος ανασφάλειες ,ο Kevin Dillon στο ρόλο ενός ξεπεσμένου ηθοποιού που έκανε κάποτε επιτυχία σε μια τηλεοπτική σειρά και τώρα παίρνει ρολάκια σε ταινίες που παίζει ο μικρός του αδερφός.

Ο Eric είναι το μυαλό της παρέας, αυτός που διαβάζει τα σενάρια γιατί ο Vince βαριέται και τον συμβουλεύει για τις επόμενες κινήσεις του. Ο μόνος που κουμαντάρει κάπως τα έξοδα όταν οι υπόλοιποι μονίμως ζητάνε λεφτά . Τέλος ο Turtle είναι ο σοφέρ , κουβαλητής και αυτός που εκθειάζει τον Vince σε ότι κάνει μιας και τρώει πίνει και ενίοτε πηδάει τσάμπα αφού χρησιμοποιεί το όνομα του Vince για να φέρει γυναίκες στο σπίτι .

Tα πάρτυ

Το να περιγράψω τα πάρτυ που διοργανώνει ή στα οποία είναι καλεσμένη η τετραμελής παρέα είναι δύσκολο. Εκτός από αυτά που ετοιμάζει χωρίς λόγο τις πιο πολλές φορές ο Turtle και η αναλογία γυναικών αντρών είναι 5:1 , πηγαίνουν σε πάρτυ που τους καλεί η Jessica Alba, η Jamie Presley, o Hugh Hefner στην έπαυλή του , o Eminem - που τελικά πέφτει και ξύλο- και δεν ξέρω αν μετράει σαν πάρτυ όταν ο Vince βρίσκεται στο σπίτι του Dennis Hopper και παρακολουθούν Manchester Utd - Blackburn ενώ ο Hopper έχει παίξει στον άσσο 1 εκ. $ έτσι για να έχει ενδιαφέρον το ματς ρε παιδί μου. Γενικά είναι πάρτυ που τα βλέπεις από τον καναπέ και δαγκώνεσαι από τη ζήλια ή τα βλέπεις ξανά και ξανά για να τα χορτάσεις.(όχι εγώ ένας φίλος μου)

Οι γυναίκες

Ο Vince είναι ωραίος και διάσημος. Αυτό αρκεί και για αυτόν και για την παρέα ώστε να γνωρίσουν τις πιο ωραίες γυναίκες. Θα ξεκινήσω ανάποδα. στην 7η σεζόν ερωτεύεται την Sasha Grey. Πιο πριν έχει πάει στο κρεβάτι με την - για λίγο - ατζέντισά του Carla Gugino. H Holly Valance κάνει one night stand με τον Erick ο οποίος κάνει την πιο μεγάλη του σχέση με την Emmanuele Chriqui που τερματίζει τον όρο "Perfect Ten" ,φλερτάρει για μερικά επεισόδια με την Anna Faris ενώ του την πέφτει για τρίο η Malin Akerman (έλα να σοβαρευτούμε δεν γίνονται αυτά). O Turtle κάνει δεσμό με την Jamie Lynn Sigler (τηλεοπτική κόρη του Τόνι Σοπράνο, βρε πως μεγάλωσε!), και μετά ερωτεύεται την Dania Ramirez και επίσης αυτά δεν γίνονται! H Kate Mara παίζει την γραμματέα του Eric και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Δεν αναφέρομαι καν στα δεκάδες μοντέλα που κάνουν παρέλαση σε κάθε επεισόδιο.

Oι διάσημοι

Είναι περιττό να πούμε ότι στα συνολικά 96 επεισόδια της σειράς κάνει cameo το μισό Hollywood και βάλε. Όταν πχ ο Vince γυρίζει το Aquaman(!!!) μια φανταστική superhero movie που σκηνοθετεί ο James Cameron , τότε ναι βλέπουμε τον ίδιο τον Cameron. Δεν έχω μετρήσει αλλά νομίζω ότι σε κάθε επεισόδιο παίζουν 1-2 cameo όπου διάσημοι όπως οι Kanye West , Matt Damon , Luce Wilson, Snoop Dog, Scarlet Johansson, Brooke Shields, James Woods, 50 Cent, Seth Green, Frank Darabont, Lebron James, Lamar Odom, Martin Scorsese και άλλοι παίζουν τον εαυτό τους ή μια λίγο πιο τρελή version του εαυτού τους. Ειδική κατηγορία μόνος του ο Bob Saget (τον θυμάστε από το America's funniest home videos) , o γείτονας που όλοι θα θέλαμε να έχουμε, σεξομανής, αστείος και μονίμως μαστουρωμένος. Μπόνους ο ημίτρελος ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks Mark Cuban που προσπαθεί να αγοράσει τα δικαιώματα μιας τεκίλας από τον Turtle.

The Agent

Ο Jeremy Piven κανονικά δικαιούται ένα κείμενο 1000 λέξεων μόνο για αυτόν. Βασισμένος στον Ari Emanuel που είναι ο πραγματικός ατζέντης του Mark Wahlberg και από τους πιο γνωστούς στον χώρο. O Ari είναι ψυχωτικός , εργασιομανής, μονίμως με ένα κινητό στο χέρι και πολύ νευρικός.

Ένα κυνικό κωλόπαιδο που δεν έχει όρια αρκεί να είναι το Νο.1 ατζέντης στην γη .Όταν εξαγοράζει την εταιρία του αντιπάλου του μπουκάρει και αρχίζει και απολύει κόσμο με ένα όπλο paintball.

Θεούλης?

Λατρεύει τις γυναίκες αλλά προσβάλει με τις πιο αστείες ατάκες όποια δεν γουστάρει, είναι το χειρότερο αφεντικό στον κόσμο όταν δεν είναι στις καλές του και όποτε κάτι πάει στραβά την πληρώνει ο gay Ασιάτης βοηθός του, ο Lloyd , τις πιο πολλές φορές ακούγοντας σχόλια για την καταγωγή του και για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Υπεραγαπάει τη γυναίκα του αλλά όταν πηγαίνουν σε σύμβουλο γάμου είναι θέμα χρόνου να εκραγεί.

Κατά βάση όμως είναι αυτός που πιστεύει στον Vince όσο κανένας ακόμα και όταν η καριέρα του κάνει βουτιά. Ο Jeremy Piven είναι καταιγιστικός , πήρε 3 συνεχόμενα Emmy και μία Χρυσή Σφαίρα και τα ξεσπάσματά του και οι ατάκες του είναι λόγος να βλέπεις κάποια επεισόδια ξανά και ξανά.

Και αν και το τέλος της σειράς άφησε πολλούς φαν απογοητευμένους μιας και δεν ήταν αυτό που περίμεναν ως closure από ένα ταξίδι που διήρκησε 8 χρόνια , τον Ιανουάριο του 2013 πανηγυρίσαμε έξαλλα αφού πήρε το πράσινο φως η ταινία Entourage που θα μας δείξει την παλιοπαρέα 6 μήνες μετά τα γεγονότα της 8ης σεζόν. Ευκαιρία μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του χρόνου το καλοκαίρi να ξαναδούμε κάποια επεισόδια περιμένοντας τον Ari να καλοσωρίσει την παρέα στο γραφείο του με την αγαπημένη του ατάκα .

Keywords
entourage, entourage, sex and the city, los angeles, jessica alba, kanye west, matt damon, lebron james, dallas mavericks, fun, watch, city, hbo, σταρ, hollywood, σημαίνει, lifestyle, queens, drama, σεφ, eric, alba, hugh, eminem, dennis, night, perfect, anna, akerman, movie, james, west, wilson, dog, green, lebron, bob, home, videos, dallas, mavericks, lloyd, φως, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, ητανε μια φορα, αστειες ατακες, ξανα, jessica alba, παρελαση, hbo, αυτοκινητα, βημα, γυναικα, ζηλια, ηθοποιοι, ηθοποιος, θεμα, καριερα, ναρκωτικα, ξυλο, σεφ, σταρ, σφαιρα, ταινιες, φιλια, φως, eminem, james, sex and the city, αγνωστος, βρισκεται, γεγονοτα, γειτονας, γινεται, γινονται, ευκαιρια, υπαρχει, ενιοτε, εξοδα, επρεπε, επιτυχια, εταιρια, ζωη, ιδιο, κειμενο, κινητο, λεφτα, λογο, μηνες, μοντελα, μυαλο, ναρκισσος, ονομα, ορια, παιδι, ποτα, παρτυ, ρολο, σατιρα, σεζον, σειρα, σοπρανο, σπιτι, σχολια, τυπος, τονι, χερι, χρυση, green, αντρες, αφεντικο, fun, akerman, alba, anna, bob, city, queens, dallas mavericks, dallas, dennis, δικαιωματα, drama, επεισοδια, eric, hollywood, home, hugh, watch, kanye west, κρεβατι, lebron james, lebron, lifestyle, lloyd, los angeles, matt damon, mavericks, dog, night, movie, σημαίνει, ταξιδι, της παρεας, τρωει, βοηθος, west, wilson
Τυχαία Θέματα