Τραγωδία στην Πενσιλβάνια

12:52 6/8/2013 - Πηγή: Bam

Τραγωδία στην Πενσιλβάνια

Το νόμο στα χέρια του πήρε 59χρονος στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ που έβλεπε το σπίτι του να βγαίνει σε πλειστηριασμό. Εισέβαλε σε δημόσιο κτίριο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως, σπέρνοντας το θάνατο.

Η απόγνωση όπλισε το χέρι 59χρονου άνεργου στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Ο RockneNewell, ο οποίος θα έχανε το σπίτι του λόγω χρεών, εισέβαλε την Τρίτη το πρωί (ώρα Ελλάδας) στη συνεδρίαση του

τοπικού συμβουλίου και άρχισε να πυροβολεί, σκοτώνοντας τουλάχιστον τρία άτομα. Ακολούθησε συμπλοκή με αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του δράστη.

Όπως μεταδίδει το AssociatedPress, ο RockneNewellεισέβαλε οπλισμένος σε αίθουσα του δημαρχείου της πόλης Saylorsburgτης Πενσιλβάνια όπου συνεδρίαζαν τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Χωρίς καμία προειδοποίηση τράβηξε το όπλο του και άνοιξε πυρ αδιακρίτως. Την επόμενη στιγμή έπεφταν νεκροί τρεις άνθρωποι, προτού αφοπλιστεί από τοπικό αξιωματούχο και τραυματιστεί με το ίδιο του το όπλο.

Ρεπόρτερ που κάλυπτε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, και ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία.

Είπε ότι είδε έναν μεσήλικα να μπαίνει στην αίθουσα, παραμερίζοντας μία γυναίκα. Στη συνέχεια τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των παρισταμένων. Κάποιοι έπεσαν στο πάτωμα για να αποφύγουν τις σφαίρες.

Σύμφωνα με τις αρχές, τρία άτομα σκοτώθηκαν επί τόπου και άλλοι τρεις άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Ο δράστης τραυματίστηκε κι αυτός και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αφορμή για το μακελειό η απόφαση δικαστηρίου για κατάσχεση του σπιτιού του 59χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα