Το πλάνο του Σίλβα για Αστέρα

09:12 27/1/2016 - Πηγή: Bam
Τα τελευταία πλάνα του ενόψει του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης καταστρώνει ο Μάρκο Σίλβα. Δείτε που είναι η πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τους Αρκάδες.

Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης και όλα δείχνουν πως η εντεκάδα που θα παρατάξει ο Μάρκο Σίλβα θα είναι η ακόλουθη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Τερματοφύλακας ο Καπίνο και δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί. Στόπερ ο Μποτία με τον Σιόβα ενώ στο αριστερό άκρο
της αμυντικής γραμμής των πρωταθλητών θα είναι ο Μαζουάκου. Ρόλο κόφτη θα έχει ο Μιλιβόγεβιτς και δίπλα του σαν “οκτάρι” θα παίξει ο Ζντίελαρ, με τον Σίλβα να επιβραβεύει τον νεαρό Σέρβο για την καλή του εμφάνιση στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη. Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι μπροστά απ' τους δύο Σέρβους έχοντας ρόλο επιτελικού μέσου ενώ Πάρντο και Ντουρμάζ θα παίξουν στα δύο άκρα της επίθεσης. Στην κορυφή της φροντ λάιν των Πειραιωτών θα είναι ο Ιντέγε με τον Πουλίδο να μένει στον πάγκο.

Επέστρεψε ο Φινμπόγκασον
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον επέστρεψε σήμερα στου Ρέντη (είχε απουσιάσει για δύο μέρες με σχετική άδεια) και ο Ισλανδός επιθετικός έκανε κανονικά προπόνηση με την ομάδα. Ο Φίνμπο δε συμφώνησε με το Μόντρεαλ που είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του και όλοι περιμένουν τη σημερινή μέρα για να δουν αν τελικά θα προχωρήσει το “φλερτ” με την Άουγκσμπουργκ.

πηγή: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/to-plano-tou-silba-gia-astera/3138169
Keywords
Τυχαία Θέματα