Την Τετάρτη στις 16:00 με τη Γιουβέντους οι Νέοι του Ολυμπιακού

22:35 26/9/2017 - Πηγή: Bam
Με καλή ψυχολογία από τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει το μεσημέρι της Τετάρτης (16:00, Cosmote Sport 7) στο Τορίνο, την Γιουβέντους, σε μια αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του Δ’ Ομίλου του UEFA Youth
League.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στους «μπιανκονέρι», οι οποίοι την 1η αγωνιστική, ηττήθηκαν με 1-0 από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες, Στάθη Λάμπρου και Άκη Τσιριγιώτη. Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι έφτασαν στο Τορίνο το μεσημέρι της Τρίτης, προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ((Juventus Training Group).

O κ. Βούζας μαζί με το επιτελείο του έχει μελετήσει πολύ καλά την ιταλική ομάδα και έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στην σπουδαία αναμέτρηση. «Κάθε παιχνίδι στο Youth League είναι μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά και ταυτόχρονα και ένας τελικός. Ξέρουμε την Γιουβέντους όπως μας ξέρει και εκείνη. Οι ομάδες και των δυο συλλόγων δεν έχουν σχέση μ’ εκείνες που είχαν παίξει το 2014. Ζήτησα από τα παιδιά να έχουν καθαρό μυαλό και να είναι συγκεντρωμένα στο παιχνίδι. Η Γιουβέντους έχει πολύ γρήγορους παίκτες και τα λάθη δεν συγχωρούνται. Εμείς ήρθαμε στην Ιταλία για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα από την πρεμιέρα», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος θα δώσει την Τετάρτη το 15ο παιχνίδι του στη διοργάνωση.

Ο αρχηγός της ομάδας Μάριος Βρουσάι αρκέστηκε στο να σημειώσει τα παρακάτω: «Παίζουμε με την Γιουβέντους και αυτό από μόνο του σημαίνει ότι μας περιμένει δύσκολο έργο. Η ομάδα μας μπορεί να πετύχει τον στόχο της. Όλοι μας δουλεύουμε καθημερινά και εάν ακούσουμε τον προπονητή μας θα τα καταφέρουμε».

Ο Ολυμπιακός έχει «συναντήσει» τη Γιουβέντους και την περίοδο 2014-15 στη φάση των ομίλων. Την περίοδο εκείνη είχε κερδίζει με 3-0 στο Τορίνο και είχε μείνει στο 1-1 στον Πειραιά.

Διαιτητής του αγώνα της Τετάρτης θα είναι ο Ελβετός Σαν. Στον άλλο παιχνίδι του Δ’ ομίλου η Σπόρτινγκ «φιλοξενεί» στη Λισαβόνα την Μπαρτσελόνα.

Πηγή: gavros.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα